Posted on

OpenBazaar 2.0

Assalamualaikum dan salam hormat,

Benda ini adalah platfom jualan bersifat decentralized, P2P, open source dan support bitcoin sebagai terms of payment.

Pintu masuk ke market international…….

Boleh iklan apa saja yang kita suka dan kosnya adalah percuma. Apa macam…………. rasa-rasa macam menarik tak?. Salah satu dari jalan yang ada untuk kumpul bitcoin melalui cara jual produk fizikal, services dan segala bagai lagi yang boleh….emmmmmm OpenBazaar adalah salah satu dari pintunya untuk masuk ke pasaran antarabangsa. Tak mau laa buat karangan panjang-panjang…….try dulu baru tau hasilnya. Emmmm…buat masa ini masih malu-malu lagi.

Maklumat lanjut berkenaan benda ini, sila rujuk https://www.openbazaar.org

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Belajar Trading & Invest Bitcoin

Cryptocurrency exchange merupakan port baru untuk tambah sumber pendapatan melalui online dan masej ini pulak adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST dan SEDUT CRYPTOCURRENCY dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI PANDAI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI SECARA LIVE MELALUI ONLINE. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk mencuba?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *