Posted on

Orang Melayu Kena Kuasai Ilmu

Stok Kasut Boot Bulan 8/2015

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk tatapan rakan sebangsa dengan admin iaitu Bangsa Melayu. Cari ilmu, kuasai ilmu dan berkongsi ilmu yang diperolehi sebanyak mungkin.

Dengan ilmu darjat sesuatu bangsa akan diangkat oleh ALLAH swt. Insyaallah bukan setakat Malaysia ini sahaja yang boleh dikuasai, hatta Dunia ini juga kita mampu untuk mengusainya.

Kena tamak dalam menuntut ilmu…………………dan kena guna ilmu yang dikuasai…..hasilnya nanti kongsi bersama-sama.

Sekian terima kasih dan selamat berjuang.

 

More from my site

  • Pelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk MarketPelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk Market Bitcoin dijangka akan mencecah $3000 ke $5000 dalam tempoh waktu terdekat ( Bajet 2 tahun +++++++++++ 5 tahun ). Bukan esok hari di dalam kelendar skim cepat kaya.
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Port Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara OnlinePort Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara Online Hampir 600 ribu rakyat Malaysia bakal kehilangan pekerjaan. Nak cuba payung yang admin cuba sampaikan ini?
  • Local Bitcoin Decentralized ExchangeLocal Bitcoin Decentralized Exchange Dekat local market pun dah ada decentralized bitcoin exchange....nak try buat urusan jual dan beli bitcoin boleh saja try benda ini.........tak payah daftar tetapi kena install dekat […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *