Posted on

Pakej pemasangan laman web perniagaan

Assalamualaikum,

Ini merupakan pakej yang pertama dari saya untuk peniaga internet yang memerlukan shopping cart + blog. Dengan pakej yang ditawarkan ini anda dapat memiliki laman  web/blog yang telah siap dilengkapi dengan shopping cart.Menarik bukan, kalau berminat sila lihat spesifikasi pakej yang ditawarkan.

Spesifikasi pakej pemasangan laman web/blog + shopping cart

  1. Anda akan dapat 1 laman web/blog + shopping cart
  2. Harga pakej pemasangan yang berpatutan. Pembukaan harga pakej  pemasangan bergantung kepada bajet yang anda peruntukan.
  3. Mudah untuk diselengara + user friendly dengan search engine dan juga penguna atau pembeli.
  4. Laman web/blog + shopping cart yang cantik,simple dan kemas.
  5. Khidmat bantuan dan tunjuk ajar selepas jualan.
  6. Kalau nak tengok contoh, tak payah p jauh tengok saja konsep blog + shopping cart yang ada dekat laman web saya ni atau klik saja dekat navigation bar dekat atas tu. Itu sudah cukup sebagai permulaan.

Emm itu sahaja ciri-ciri pakej yang disediakan.Telah sedia maklum bab harga pemasangan anda sendiri yang tentukan.Jika tawaran harga yang  anda tetapkan itu sesuai dengan pakej yang ditawarkan ini, baru lah urusniaga ini akan diteruskan. Jika tidak sesi tawar-menawar akan diadakan.Harap maklum.

Lagi satu perkara pakej ini ditujukan khusus untuk peniaga internet yang berskala kecil macam saya ni.Kalau yang berskala besar disarankan supaya dapatkan profesional yang bertauliah. Memandangkan sekarang ini ramai yang berminat untuk berniaga melalui internet jadi kalau ada shopping cart + blog atau laman web ianya akan memberi satu lagi kelebihan  tambahan kepada pengguna dan juga pemilik laman web itu sendiri untuk mengurus, membuat promosi dan bermacam-macam lagi.

Macam biasa jika berminat dengan pakej yang ditawarkan, email atau guna saja ruangan komen yang ada dekat bawah tu.Itulah cara yang paling cepat sekali anda semua dapat berhubung dengan saya.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Shopping cart + affiliates systemShopping cart + affiliates system Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan sekalian, Bertemu sekali lagi, sekadar ingin berkongsi maklumat.Tahukan tuan-tuan dan puan-puan bahawa sekarang ini sudah ada sistem shopping […]
  • Sistem kedai online mampu milikSistem kedai online mampu milik Assalamualaikum, Salam perkenalan untuk semua pengunjung laman web ini.Topik ini saya ingin ketengahkan sekali lagi oleh kerana sumbangan produk ini terhadap saya begitu tinggi.Apa […]
  • Blog dan sistem kedai onlineBlog dan sistem kedai online Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan sekalian, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi. Ini merupakan pakej pemasangan blog bersama sistem kedai online dari saya untuk tahun ini.Projek […]
  • Alang-Alang Nak Berniaga OnlineAlang-Alang Nak Berniaga Online Contoh sistem kedai online yang ringkas,mudah,mesra pengguna dan mantap. Boleh dijadikan garis panduan ringkas untuk pemilik sistem yang baru terjun dalam bidang ini.

11 thoughts on “Pakej pemasangan laman web perniagaan

  1. Assalamualaikum , saya berminat dan budget saya RM300

  2. Waalaikumsalam, Boleh dan tak ada hal.Domain name dan web server dah ada ke ?Sila baca email Pn Ye

  3. salam,sy berminat dgn pakej pemasangan web ni.tlg feedback pd e mel sy.

  4. Dah hantar hantar ke peti surat Pn.Sila baca dekat sana ye…Terima kasih

  5. akak bajet tak ada kalau dalam rm100 bleh buat?

  6. Boleh tak ada masaalah…ada pilihan untuk ketegori yang macam ini.Ada lagi yang berminat ka ?

  7. Assalamualaikum Berminat dengan pemasangan laman web ni. Jumlah keseluruhan berapa untuk yang terbaiklah.Boleh emel kat akak proses dan prosedur keseluruhan pemasangan laman web ni. kalau ada e book boleh download supaya lebih faham. TQ

  8. Berapa lama proeses pemasangan laman web ni?

  9. Assalamualaikum,

    Untuk Kakak Dayang, sila baca dekat email ye. Paling mahal RM650.Kalau nak yang bajet lebih kena dapatkan khidmat profesional.Saya freelance kecil-kecil saja.Tak mampu nak ambil job yang besar-besar.

    Selamat majujaya..

  10. Salam. boleh berikan sya ciri2 shopping cart untuk yg terbaiklah skali dgn harganya..Boleh email sya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *