Posted on

Pekasam Ikan Lampam Putih

Testimoni merecik ayaq lioq

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bagi yang terasa nak merecik air lioq dan ingin menambah selera makan dengan makanan tradisional, boleh cuba pekasam ikan lampam( stok baru ).

Maklumat berikutnya sila rujuk dibawah:

Produk / pengeluar: Ikan Pekasam Kg Pering, Kodiang, Kedah.
Kuantiti: Terhad.
Jenis ikan yang digunakan: Ikan lampam putih.
Status produk: 100% ( hasil keluaran orang islam )
Harga: RM 23.50 sekilo ( tidak termasuk kos pos ).
Urusan Penghantaran: Pos Laju Bhd / datang ambil sendiri.

Ini bukan ikan pekasam masin, ini ikan pekasam istimewa yang sedap. Sekali cuba pasti nak lagi. Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau tempahan sila whatsapp/telegram/wechat/call ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Apa kata peminat ikan pekasam?

More from my site

  • Pekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan GelamaPekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan Gelama Stok ikan pekasam untuk memecah dan menambah selera makan sehingga ketahap maksimum. Ikan tidak masin, dijamin sedap dan stok sangat terhad.
  • Ikan Pekasam Online Terbaik Dari KedahIkan Pekasam Online Terbaik Dari Kedah Produk keluaran orang kampung, stok terhad dan harga RM 23.50 sekilo. Dijamin sedap dan sekali cuba pasti nak cuba lagi sekali.
  • Ikan Pekasam OnlineIkan Pekasam Online Penyedap rasa dan pembangkit selera. Cuba dulu 1 kg baru tau rasanya macam mana. Ikan pekasam ini memang tidak masin dan sedap pulak tu.
  • Ikan Pekasam Kg PeringIkan Pekasam Kg Pering Ikan pekasam ini sekali cuba pasti nak lagi. Stok sangat terhad dan pusat penghasilan ikan pekasam ini di Kg Pering, Kodiang, Kedah. Harga sekilo RM 23.50 sahaja.

One thought on “Pekasam Ikan Lampam Putih

  1. macam bestt jee.. teringin pulak nk makan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *