Posted on

Pekasam Ikan Lampam, Puyu Dan Talapia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kepada peminat ikan pekasam sungai dari Kedah sahaja naaaaa. Stok sudah ready untuk di pos keluar kepada anda,  walaubagaimanapun stoknya agak terhad.

Harga sekili RM 23.50

Ikan pekasam yang digoreng bersama bawang + cabai melaka dan makan pulak dengan nasi panas yang digaul bersama-samanya minyak bawang yang sudah bercampur dengan pati ikan pekasam……….emmmmmm, meleleh ayaq lioq noooooooo.

Ikan tak masin hangit…….naaaaaa dan dijamin sedappppppp.

Kepada yang berminat, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Perniagaan DropshippingPerniagaan Dropshipping Mari belajar asas perniagaan dropshipping. Ianya mudah, tidak perlu modal yang besar dan risiko kerugian adalah rendah.
  • Ikan Pekasam Kg PeringIkan Pekasam Kg Pering Ikan pekasam ini sekali cuba pasti nak lagi. Stok sangat terhad dan pusat penghasilan ikan pekasam ini di Kg Pering, Kodiang, Kedah. Harga sekilo RM 23.50 sahaja.
  • Awas! Kes Penipuan Internet BerleluasaAwas! Kes Penipuan Internet Berleluasa Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Sedikit info tambahan dari saya, sejak akhir-akhir ini kes penipuan internet di Malaysia makin menjadi-jadi. Apa sudah jadi dengan peniaga […]
  • Kasut Futsal Di Malaysia Online ShoppingKasut Futsal Di Malaysia Online Shopping Kasut futsal original dan harga bajet. Sesuai untuk kegunaan semua lapisan masyarakat di Malaysia.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *