Posted on

Peluang Perniagaan : Menjual dan membekal kasut bundle

Assalamualaikum dan salam hormat,

Satu lagi peluang perniagaan yang terbuka luas kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk memborong dan menjual kasut bundle pelbagai jenama.

Kepada sesiapa yang berminat sila hubungi pihak saya dengan segera untuk mendapatkan maklumat lanjut terkini berkenaan perniagaan kasut bundle. Ini juga merupakan satu peluang yang menarik kepada sesiapa yang ingin memulakan perniagaan yang kian mendapat tempat di negara kita. Bab permintaan kasut bundle dipasaran bagaimana pulak ?, ooooooo itu tidak perlu dibimbangkan. Kasut bundle memang sudah ada peminatnya yang tersendiri di negara ini.

Semoga maklumat ini dapat membantu anda semua yang berminat untuk menceburkan diri di dalam bidang perniagaan kasut bundle dan bagi yang sedang mencari pembekal kasut bundle. Sila rujuk spesifikasi serba ringkas berkenaan kasut bundle yang tawarkan oleh pihak saya.

Kos yang diangarkan untuk satu guni kasut bundle adalah :

  1. Dalam RM 1250.00 + kos penghantaran mengunakan perkhidmatan KTMB
  2. Kasut bundle yang ditawarkan ini merupakan kasut bundle yang telah siap di proses. Tak perlu untuk diperbaiki lagi, semuanya telah siap sedia.
  3. Macam-macam jenama ada.

Kepada yang berminat, sila berhubung secara terus dengan pihak saya untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut berkenaan harga dan juga stok kasut. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Kisah menarik berikutnya.........

Belajar Trading & Invest Bitcoin

Cryptocurrency exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST dan SEDUT BITCOIN dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI PANDAI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI SECARA LIVE MELALUI ONLINE. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk terlibat sama?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

126 thoughts on “Peluang Perniagaan : Menjual dan membekal kasut bundle

  1. berminat dengan perniagaan ini,bagaimana untuk dihubungi…atau tinggal sms di talian 012-3475050

  2. dengan harga yang ditunjukan dan rupa kasut macam agak mahal le…
    harga yang ditawarkan boleh dapat murah sikit di pasaran, ..
    macam saya nak cuba bisnes kasut bundle, boleh ke saya dapat pilihan kasut yang bagus dan kualiti dengan harga murah kerana saya di johor bahru banyak pesaing dan murah…

  3. Berminat nak niaga kasut bundle tp modal sikit.

  4. Modai kecik bukan halangan.Yang penting minat nak berniaga tuh ada.Kalau modai kecik berniaga cara modai kecik…

  5. Kasut bundle yang baru ade? Berapa harga satu bundle kasut yang baru? Kalau ada satu bundle kasut yang baru, adakah semua jenis kasut (sport, but, sepatu) campur sekali? Kalau tiada campur, boleh bagi senarai harga setiap jenis?

  6. Macam-macam ada..tapi yang ini semua elok-elok.Gred dia A.Tak payah repair dan boleh teruih p juai.Kalau nak bagi harga setiap jenih bak kata orang nogori tak dapat den nak nolong…Pasai kasutnya tuh banyak sangat.Kasut nih dijual dalam bentuk guni..Senang cerita satu guni dalam RM 1250.00 cam tuh lah.

  7. Agak2 dalam satu guni, ada berapa pasang? dimana lokasi saudara? no contact saudara?

  8. sy baru nak menceburi bidang perniagaan kasut.
    so macam mana nak dapatkan bekalan kasut?

  9. asalam… bro berapa lama penghantaran dia… kiranya rm 1250. sekali dengan penghantaran ke x….

  10. salam,

    Sy nak cari kasut bundle tuk kanak & baby je.
    Ada x? Brp satu guni…
    blh email sy x? TQ

  11. sy perlukan kasut bundle jenis sukan sahaja. sy nak tau berapa harga kalo 1 bundle tu. sy nak kasut sukan spt adidas, nike n asics dan lain2. sy perlukan 100 pasang. sila cal sy 0122482157

  12. saya bercadang nak jual kasut bundle boleh email pada saya harga dan kuantitinya….

  13. saya nk beli tapi boleh tak saya pilih sendiri kasut jenis converse sahaja sebab kalau saya beli semua belum tentu boleh jual ada yang da tak baik.

    Admin,

    Boleh dan tak de hal punya,tapi kena mai pilih sendiri dekat gudang kasut kami di perlis lahh atau di nilai3

  14. sy nk test main bundle kasut lak r..
    org2 kat sini bleh tolong ke..?
    sent r ni fon….

    Dari Admin,

    Kasut bundle lagi mudah nak buat berniaga dari pakaian kerana buat masa nih tak ramai orang berniaga kasut bundle berbanding dengan pakiaan bundle..

  15. salam… boleh bagi contact number…? saya memang berminat.. dan nak pergi tengok sendiri.. kat nilai 3 tu.. terima kasih.. . sms saya kalau boeh.. 016 6908669

  16. salam..bln dpn sy nk bukak biz kasut bundle..juz concentrate kasut utk strating..skrg sy buat construction x leh carimkn. sy area sri kembangan. sedara aera mana? sy baru dpt satu supplier kasut cantik bak kata sedada teruih bolh juai…kasut kulit opis jatuh dlm rm13/sepsg. 1 guni 150psg. kasut sport,but,sandle blom tau lg…hrp sedara blh email apa2 yg detail sbb sy serius..salam..

  17. Men’s Price(RM)
    Offroad 80.00
    Santa Cruz 100.00
    Athens 80.00
    Baya 80.00
    Tideline canvas 120.00

    MOHD ZULKEFLEY BIN MAT TERIDI ADD :B-10-4,FLAT SRI PENARA,BANDAR TASIK PEMAISURI CHERAS
    Contact no:0199824822
    Email : acu_bg@yahoo.co.uk

  18. dlm bundle yg awak ada apa jenis kasut ?
    campur ke ? sport ? boot ? pejabat ? laegen ?

  19. bleh bg contact no?nak g tgk gudang kasut n nk borong

  20. kasut bundle budak2 ada dak…………..klu ada email jer.

  21. saya berminat tapi boleh ke kalau nak ambil kurang.modal tak cukup.

  22. Semua tu boleh adjust.Tak de hal lahhh

  23. kalau di nilai tu dimana saya bleh tengok

  24. Nilai 3, alamat hilang pulak. nanti kalau dah jumpa say aupdae dekat sini.Kalau rajin cuba p round dekat sana, pasti jumpa punya.

  25. beli bundle ngn bro..
    nk kene amik sendiri tempat bro @ bro wat delivery

  26. Kasut bundle masih cuti lagi. Tak tau bila nak start balik..2 ke 3 hari lagi kot…Kenyang ketupat tak habis lagi ni..Harap maklum.

  27. Salam,
    Bro.Dalam pakej 1250 tu ada berapa pasang.Cukup x klu nak main pasar malam.Saje je nak test market?mana tau leh timbul….

  28. Ok sangat la tu, kalau banyak sangat pun susah juga. Tapi kalau kasut bundle ni kira ok lagi sebab persaingan kurang lagi berbanding pakaian bundle. Sekali masuk pasar malam boleh laku dalam 2 ke 3 pasang pun dah kira ok.

  29. akum.. saya ni baru berjinak2 dengan perniagaan bundle.. sama dengan saudara saya berniaga kasut bundle jugak.. komen saya ni bukan untuk bersaing tapi untuk berkongsi dan mengumpul pengalaman.. kalau saper ada free2 time tu boleh lah jenguk2 blog saya di rbbundle.blogspot.com .

  30. salam..
    ada phantaran ke sabah ke? klu ada sy bminat gak ni..

  31. ada tapi dalam kuantiti yang kecil saja lah.

  32. kalau kuantiti kecil, tak dpt la sy nak bisnes kasut bundle.. kalau beli dlm 1 atau 2 bundle, tak boleh buat phantaran ke sabah ke..

  33. Boleh dan tak ada hal punya.

  34. dlm sebundle ada brp psg kasut, kos phntaran ke sabah brp dan brp lama agaknya smp ke sabah, nak tau semua ni sal bisnis sy stat dlm ujung bln Nov ni…..

  35. dah hantar maklumat berkaitan ke alamat email saudara, kalau berminat emailkan saja kepada saya…

  36. nak tau jenama apa kasut yg awk jual ni..sports or ape.ada gmbr x..emel kt sy,sy bmnat gak sbb nak buka kdai disember ni..ape2 kol sy or sms..0135000955.thanks

  37. Bab ni kena rujuk dekat post terbaru saya..Macam-macam ada..http://niaga24jam.com/2009/10/bundle-shoeskasut-bundle/

  38. kedai kangar kat mana …..full address

  39. Bro, mcm mana nak buat deal ni, ada num phone x, kalu ada email kat sy, sebab saya nak buat bisnes nie kat swak, byk benda kena tau nie, KOS,KAUNTITI,POSTAGE,
    dan kalau ada barang2 lain yang boleh buat bisnes pun boleh share sekali.

  40. opis di padang Besar,Kalau nak p tempat kasut kena mai singgah di opis dulu lah..

  41. nanti saya hantar p maklumatnya..bisness macam-macam ada..

  42. salam…bolehkah saya pg tgk kasut-kasut tu,macam mana saya nak pg sana,bolehkah bagi alamat dan no fon

  43. zam ni sapa??

    helpermaster ka??

    nak tnya bundle yang 45unit 1250 tu leh pilih ka da bungkus siap??

    aku dok area kangar jugak..

    xleh murah lagi ka??

  44. zam…saya orang sabah..macam mn kt nak brunding ne..aku bminat maw sale kasut bundle ne….

  45. Sabah ni jauh sangat, boleh emailkan saja.Lagi pun kasut sekarang ni mahal-mahal.Supplier semua nak cepat kaya.

  46. aku bg no hp saja la k…no aku 0128404355….agak2 klu kos masuk dngan kos penghantaran sekali berapa suma???

  47. Sekarang tengah KIV.harga dari main supplier mahal.Nak untung cepat agaknya..

  48. helo..boleh kita berurusan melalui phone @ sms coz I jarang buka net. this is my phone no, 012-8898460. I sangat berminat and lama dah bercadang nak buka kedai kasut bundle di sarawak tapi tak tau mana nak dpt bekalan. Pls call @ sms me asap.

    tq..

  49. saya ada buka uptown kat kilang lama kulim belakang bangunan mara(Kulim Mall) nak mintak bantuan peniaga peniaga yang baru nak niaga bolih buat perniagaan kat situ. Pakaian bundle .kasut ,assocries hand phone dan lain dialu alukan .
    Jika bermintat hubungi 0194002757 atau 0194236781

  50. aslmkum bro saya dah buka kedai bundle…
    biasa 1 pasang kasut snikers berape termasuk kos penghantaran ke sabah…
    013-5441210(NAIN-RASTA BUNDLE) FB..Rasta Bundle(ADD)
    ngam kita deal…

  51. farhan leh call saya 013-5441210(nain-rasta bundle)kita leh deal
    jika berminat bisnes kasut bundle….

  52. Kasut bundle yang saya ada ni semua mahal.Sebab main supplier nak untung cepat.Saya pun dah tak berap aktif sangat dah dengan bis kasut bundle ni.Punca dia bab harga aaaa…

  53. salam,saya agak tertarik untuk memulakan perniagaan kasut bundle ini.
    bleh sy dapatkn segala detail tentang ini..pls email me back..
    lokasi sungai besi,kuala lumpur

  54. Kasut ni mahai sekarang ni, jadi saya dah tak aktif dalam bidang ni lagi.Minta maaf ye.tapi kalau nak saya rokomen supplier taka da hal..

  55. saya berminat tolong tel saya 0192247930

  56. salam,saya agak tertarik untuk memulakan perniagaan kasut bundle ini.
    bleh sy dapatkn segala detail tentang ini..pls email me back..
    lokasi kedai encik dimnana????aper namae company nyer…

  57. salam,saya agak tertarik untuk memulakan perniagaan kasut bundle ini.
    bleh sy dapatkn segala detail tentang ini..pls email me back..
    lokasi kedai encik dimnana????aper namae company nyer…

  58. bro.. satu guni 2 agak2 ada wape pasang?
    kat NILAI 2 BOLEH BAGI ALAMAT X?
    EMAIL KAT SAYA AZRUL.OTHMAN@YAHOO.COM

  59. Salam bro…
    1 guni purata ada berapa pasang kasut dan berapa kos.
    Di Nilai di mana tempatnya.

  60. saye minat nk niaga tp modal tk byak r.klao kasut bundle pon bgus gak.macam mne kalo bju bundle?

  61. Salam tuan, kalau modal kecik tuan boleh pilih ikut modal yang tuan ada. Tetapi kalau beli sikit harga yang yang di tawarkan tu mahal la sikit. baju bundle pun ok tapi dah ramai yang buat ..buat survey dulu sebelum buat keputusan muktamad..

  62. sesape yg nk dptkan kasut bundle bleh sms saya 013-9667053 (zol)
    saya buat masa ni takde kedai(harap maklum)

    kasut sport : famous brand (nike, adidas, umbro dsb)
    harga : rm 35/pasang
    1guni 60 pasang
    total: rm 2100/guni
    boleh jual RM 50-RM 60 SEPASANG
    Persaingan hampir tiada (peluang maju 80%)tengok tempat gak

    penghantaran: selangor@lembah klang Rm 50
    angkat 2guni (free delivery)
    cara bayar : COD

    Barang kena order 2 minggu awal sblum penghantaran
    Tempat pling sesuai jual kasut bundle (pasar malam)

  63. Tolong emailkan senarai harga barang Dan gambar, irdyana_81@yahoo.com

  64. asslm.. ade lg x bekalan kasut bundle nak bli seguni. urgent..

  65. boleh emailkan kpd sya senarai harga? Saya berminat nk mulakan bisnes bundle kasut d sarawak… Tq

  66. Sy ingin menceburi peluang ke emasan ini, tlg berikan sy info lanjut ttg peluang ini. T.kasih

  67. salam…sy berminat nak bisnes bundle kasut…cam mana nak hubungi pemborong ek..

  68. sy berminat, PM lhamsah@gmail.com

  69. Saya berminat. PM saya sissara_6098@yahoo.com.my

  70. As salam, saya minta maaf. Business kasut bundle ni dah lama saya tak buat.Tapi kalau perlukan bantuan macam mana nak dapatkan stok kasut bundle itu saya boleh bantu..masej saya balik kalau masih berminat..Tq

  71. BUNDLE BOLEH MENYATUKAN UMAT MELAYU MALAYA,INGAT BUNDLE INGAT MELAYU,JANGAN TERPENGARUH PARTI POLITIK PAKATAN YANG MEROBAK MELAYU

  72. En Zam, saya berminat nak tau macamnana nak dapatkan stok kasut bundle. thanks

  73. Contact saya balik…ada banyak pilihan dekat sini..

  74. saya berminat, bagai mane nak bincang..

  75. saya berminat bagaimana ingin menghubungi

  76. dekat perlis apa nama tempat pemborong ni yer sy nak pi borong.. boleh bg cont no..snang sy nak cri nnti

  77. Bro..tolong emailkan saya.

  78. Salam Bro Zam…
    Kalau Bro Zam masih lagi buka page ni mohon email saya contact person supplier kasut bundlw. Tq so much for your help.

  79. As salam, saya dah reply tapi email kena reject…

  80. salam bro…mintak no hp ko?..aku berminat sangat nak stoke bundel

  81. perlis area mna bg full address n contact no

  82. Mohon brader zam beri info tentang supplier..

  83. Buat masa ni, semua supplier dari Thailand..kalau tuan berminat kita boleh p tengok..tapi kena mai Padang Besar…Tq

  84. Bro.. supplier Dr Martens bundle ade x.

  85. Assalamualaikum bro zam
    sy berminat utk tahu dgn lebih detail. boleh email sy @ call wssp wechat & sebagainya. kalau zam boleh bg no tpn utk sy hubungi? 0177001677

  86. Salam brader zam..sya bdak baru bljr bab suplier bundle..ble emailkan sya kat strikepips@gmail.com terima ksih sgt2

  87. emailkan….pd sye… n no nye

  88. boss.. nanti email kan kat saya contoh2 kasut..
    saya baru nak try dlm bisnes bundle ni..
    please..
    azlan.samah@sapurakencana.com

  89. Sy berminat dgn perniagaan kasut bundle. Boleh tak bagi price list utk semua jenis kasut yg saudara bekalkan. Biasanya dlm satu guni bundle tu ada berapa pasang? TQ

  90. Bro…sy mahu guni bundle kasut clarks je. Mcm mane nk dapat?

  91. klu nk niaga kasut bundle blh pm kami …. marinichemusa @yahoo.com …. harga borong paling rendah kami tawar kan . setiap 6 bulan kami akan bawa 3 org pemborong mengikut kami ke kemboja untuk memilih sendiri kasut yg di kehendaki tawaran terhad ….siapa cepat kami bawa dulu .

  92. Sy berminat.. mcm mane nk berurus niaga untuk dapatkan stok dgn bermodalkan rm1000… apakah kualiti,jenis kasut dan berapa pasang kasut yg sy boleh dapat? Ini no phone sy 0192078757-ismawi.. harap dapat respons secepat mgkin..tq

  93. As salam, saya dah tak aktif dalam urusniaga kasut bundle ni lagi..rasanya tuan boleh cek dekat ruangan komen ini..ada sorang supplier kasut…kalau tak silap Saudara Eman..

  94. As Salam.. Sy ingin memborong kasut Dr. Martens hanya Made in England..emel sy di adsmerc@yahoo.com..

  95. As salam dan saya minta maaf tuan, pihak saya sudah lama tidak terlibat dengan perniagaan ini.

  96. Saya berminat…kalau modal dlm rm400 mcm tu berapa kasut boleh dpt…kalau boleh nak jenama adidas je….

  97. sila add wechat saya syazwan94 atau call number saya 0182932115

  98. saya berminat bisness ni…ingin mendapatakn 2 guni…0172881154

  99. As salam tuan, nanti saya qoute harga terkini untuk tuan..

  100. salam,blh bg no contact

  101. As salam tuan/puan, ini no phone/whatsapp/wechat/viber/line/kakaotalk saya 0194510956/01132229401…..Tq

  102. sy sangat berminat..sms saya..0177533143,,tq

  103. salam bos… saya berminat…saya harap bos dapat contact saya dengan kadar segera di no 01126536511..tQ

  104. As salam tuan, okay no problem

  105. Blh wasap 0132991169, minat ne

  106. Bro dr martens 1 bundle berapa??

  107. Salam hormat tuan, stok yang ada semuanya kasut
    baru sahaja..Tq

  108. Tuan tolong cntct saya.0129866295.0133132733.asap.saya dalam proses nak berniaga nie.nak cari supplier yang sesuai.terima kasih.

  109. Salam..saya bminat nak berniaga bundle kasut..saya nak dalam 100 pasang..boleh admin bantu saya..nie no saya 0124962521
    Klu boleh kasut clarks or redwings

  110. Kasut bundle tak buat dah….yang ada kasut baru dan beg bundle sahaja.

  111. Kasut sport ada x boss

  112. Kalau sport dalam group kasut bundle tak supply dah. Laaa ni jual kasut baru semua. Stok dari Vietnam…kualiti cun melecun dan harga beza sikit saja dari kasut bundle.

  113. Assalamualaikum,sy ada tapak meniaga,1 kedai yg kawan bg guna tetapi sy tiada modal untuk mulakan perniagaan bundle secara sirius,kerana pada masa ni sy cuma menyelam bundle jual pasaran online brg-brg select sahaja..kalaulah kalau la kan ada suplyr besar yg boleh bg DAHULU byr KEMUDIAN InsyaAllah cerah masa depan sy,modal tiada tapi angan-angan setinggi KLCC πŸ™‚

  114. Assalamualaikum,sy ada tapak meniaga,1 kedai yg kawan bg guna tetapi sy tiada modal untuk mulakan perniagaan bundle secara sirius,kerana pada masa ni sy cuma menyelam bundle jual pasaran online brg-brg select sahaja..kalaulah kalau la kan ada suplyr besar yg boleh bg DAHULU byr KEMUDIAN InsyaAllah cerah masa depan sy,modal tiada tapi angan-angan setinggi KLCC πŸ™‚ 0129069650 call/whtsApp Noor Iman

  115. Saya sdg beniaga dan tengah mencari pembekal kalau kena harga dan condition blh bantu saya whatapp 0123245919

  116. Salam….sya bru nk mla bisnes kasut bndle….sya bknlh org snng,agk2 brapa lma pnghntrn ke sabah?

  117. Ni no.fon sya…0128320633

  118. Salam bro ni no saya 0176311765 saya berminat nak mula bisnes kasut bundle ni. Boleh ws tak sbb nk tahu lebih details lagi

  119. Okay..tuan..nanti saya try whatsapp

  120. Hello boss wassup saya boleh tak.
    01135754157

  121. salam boss…slua jeans yg ade kualiti brape hrge2 dia..kalau dpat boss senaraikn hrga2 gred (a b c or d-cnth laa)ni no phone sy 01111919182

  122. Seluar tak buat dah…seluar kena cari supplier yang ambil bundle yang turun dari Port Klang atau Penang POrt….

  123. Pihak kami di niaga24jam.com tidak lagi bergiat aktif di dalam perniagaan kasut bundle. Yang masih aktif hanyalah memebekal kasut baru dan beg tangan kulit berjenama dari keluarga barangan bundle dan harap maklum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *