Posted on

Peluang Perniagaan Menjual Kasut Dan Aksesori Sukan

Kasut Sukan Leo

Assalamualaikum dan salam hormat,

Produk yang disarankan pada kali ini adalah kasut sukan original pelbagai guna jenama Leo dan spring kasut.

Perniagaan menjual kasut sukan pelbagai guna dan aksesori ini boleh dibuat secara  online dan juga offline ( ikut kemampuan dan kepakaran masing-masing ). Modalnya tidaklah begitu membebankan sangat. Harga untuk sepasang kasut serendah RM 22.50 sahaja dan spring kasut pulak harganya serendah RM 7.50 sepasang, jika diambil secara borong.

Harga pasaran untuk sepasang kasut boleh mencecah sekitar RM 45++ dan sepasang spring kasut pulak dalam lingkungan RM 12++ ( harga ikut lokasi dan kepakaran jualan masing-masing ).

Siapa yang patut cuba perniagaan ini?

Sesiapa sahaja yang berminat dan yang perlukan duit lebih.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan dan berminat untuk membuat tempahan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Untuk pemborong yang berurusniaga dengan pihak admin, bantuan marketing akan diberikan secara percuma. Untuk pasaran internet sahaja dan harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Kasut Futsal MurahKasut Futsal Murah kasut futsal original dan murah. Tempahan boleh dibuat secara online disini.
  • Peniaga Kasut Futsal Dan Boot Di MalaysiaPeniaga Kasut Futsal Dan Boot Di Malaysia Takut untuk membeli secara online, jika begitu kisahnya sila temui wakil kami yang berdekatan dengan tempat anda. Untuk menjadi wakil kepada produk terlaris dari kami, sila berhubung […]
  • Spring KasutSpring Kasut Nak jual spring kasut laa pulak..Ada yang berminat ke?
  • Stok Kasut Converse Harga Pasar MalamStok Kasut Converse Harga Pasar Malam Harga kasut ni RM93.50 sahaja ( gred pasar malam ) dan kos penghantaranya percuma. Kualiti kasut memang terbaik tetapi kasut tak ada kotak.

One thought on “Peluang Perniagaan Menjual Kasut Dan Aksesori Sukan

  1. Assalamulaikum wbt..

    Saya berminat untuk membeli secara borong untuk diniagakan secara online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *