Pemasaran Secara Agresif

Assalamualaikum dan salam hormat,

Syarikat SAMSUNG, kos pemasaran bagi tahun 2013 bernilai $ 14 billion. Merupakan salah satu dari kos pemasaran paling tinggi dalam sejarah. Memang agresif sungguh dan jika ada diantara peniaga sekalian yang inginkan hasil jualan, nama dan produk melonjak naik, jangan kedekut berbelanja untuk kos pemasaran.

Pihak admin, paling tinggi berbelanja untuk kos pemasaran RM 5000 sahaja ( kos keseluruhan untuk 3 tahun ). Heee……heeee kena up lagi kos ini.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

More from my site

  • Kisah Persaingan Dalam PerniagaanKisah Persaingan Dalam Perniagaan Depa tiru, depa buang harga dan depa jual pada harga yang tak boleh nak jadi kaya harta benda...Emmm nak tutup kedai ke?. Benda ini semuanya memang wujud....ya memang wujud di alam […]
  • Cara Bebas Dari Masalah HutangCara Bebas Dari Masalah Hutang Belajar cara menyimpan dan mengurus duit jika berminat untuk bebas dari masalah hutang. Baca dekat sini bila perlu.
  • Hasil Tahun 2013Hasil Tahun 2013 Assalamualaikum semua, Bertemu sekali lagi dan alhamdulillah tahun 2013 telah berlalu dengan jayanya. Emmm...antara yang menarik sekali adalah mula belajar sejarah Bangsa Melayu yang […]
  • Cara Manipulasi Emas, Ar-Rahnu Dan Cara Simpan DuitCara Manipulasi Emas, Ar-Rahnu Dan Cara Simpan Duit Pihak admin menggunapakai 3 kaedah ini untuk keluar dari masalah kewangan. Benda simple dan mudah untuk diaplikasikan oleh sesiapa. Baca dekat sini bila ada masa terluang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *