Posted on

Pembekal Kasut Futsal Ori

Assalamualaikum,

Perniagaan ini mula beroperasi sejak beberapa bulan yang lalu. Fokus utama perniagaan ini adalah membekal dan menjual kasut futsal ORI jenama Breaker,KOOL dan PAN LEO.

Kasut futsal ini merupakan produk original keluaran dari negara Thailand. Saiz yang ditawarkan bermula dari 39 sehingga 43. Kasut ini ringan dan design memang cantik ( ada 8 pilihan warna yang bertukar-tukar musim ). Sesuai digunakan untuk aktiviti sukan dan juga riadah. Bagi sukan futsal pulak, kasut ini sesuai untuk  multi gelanggang dan gripnya memang cantik.

Baiklah, jika ada yang berminat untuk membuat tempahan sila maklumkan kembali kepada pihak admin yang bertugas atau rujuk dekat kedai online milik admin.

Lain-lain pertanyaan yang berkaitan boleh whatsapp / telegram  pihak admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Stok kasut futsal yang baru sampai

 

More from my site

  • Kasut Bola MurahKasut Bola Murah Assalamualaikum, Nak beli kasut bola original pada kadar harga yang murah dan berpatutan? Boleh cuba kasut bola jenama KITO. Produk original dan buatan Thailand. Contoh kasut sila […]
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Bekalan Minyak KasturiBekalan Minyak Kasturi Assalamualaikum tuan-tuan-tuan dan puan-puan, Minyak kasturi, ini adalah produk terbaru dari saya untuk tahun 2012. Terima kasih kepada En Shahir kerana beliau sudi untuk membekalkan […]
  • Produk Terbaru Sabun Dan Krim Serta Garam Spa Produk Terbaru Sabun Dan Krim Serta Garam Spa Assalamualaikum Tuan-tuan dan puan-puan, Produk terbaru yang belum lagi sempat dimuat naik ke laman kedai online niaga24jam.com. Antara yang akan dimuat naik adalah sabun madu + […]

45 thoughts on “Pembekal Kasut Futsal Ori

  1. saya berminat,,,,, nak kasut jenama kool ada??

  2. Nak oder..sila bg detail kat email sy.

  3. saya berminat nak borong kasut kool, pan dan breaker. boleh bagi harga borong terbaik dan katalog ke jmb1683@gmail.com terima kasih

  4. saya berminat nak borong kasut tersebut. boleh bagi harga borong dan katalog ke eshacatz@gmail.com thanks.

  5. Salam. sy berminat nak dpatkan bekalan kool. boleh terangkan dgn lebih detail tak? Emailkan pada sy di izzakhera@yahoo.com
    terima kasih.

  6. salam.. saya berminat nak borong kasut futsal brand kool & pan.. tlg email details k.. chit-adeq@yahoo.com

  7. tuan, nk tau detail semua kasut yg ada…dengan kata lain nk tgk katalog…saya skang ni tgh planning utk bukak bisness menual alat2 sukan futsal especially kasut futsal…diharap tuan dapat beri kerjasama.. email di sharolazri@yahoo.com

  8. berminat nak borong kasut futsal jename kool ngan pan…detail plis at hey_dude96@yahoo.com

  9. berminat nk borong kasut jenama kool…brpa dpt tuk 1 pasang..emel detail pls kt hazam702@yahoo.com.my

  10. berminat nak borong kasut futsal jename kool ngan pan…detail plis at botlaju@rocketmail.com

  11. berminat nak borong kasut futsal jename kool ngan pan…email detail kat zul_arus90@yahoo.com

  12. saya berminat nak borong kasut futsal jenama pan. boleh bagi harga borong dan katalog ke kyrelsmile@gmail.com tak?

  13. salam..bleh bg dtail harga n jnis ksut breaker, pan n kool….ni email sy (((ksatudua12@gmail.com)))

  14. Salam,,saya berminat.. boleh bagi detail harga dan kasutemail ke m.arifarafat@gmail.com.. terima kasih

  15. sy berminat ,boleh send any detail/katalog dan juga price list di email sy . .tq 🙂

  16. berminat…sila email kan detail pada saya..kat aeirul22@yahoo.com

  17. Saya berminat.. sila emailkan detail pada saya zcode_09@yahoo.com

  18. Saya berminat.. sila emailkan detail pada saya sya_08@yahoo.com

  19. saya berminat nak beli secara borong..sila email saya wan_maarof25@yahoo.com

  20. saya berminat, sila emailkan detail kt saya fariz_t14@yahoo.com . terima kasih

  21. tuan, nk tau detail semua kasut yg ada…dengan kata lain nk tgk katalog…saya skang ni tgh planning utk bukak bisness menual alat2 sukan futsal especially kasut futsal…diharap tuan dapat beri kerjasama.. email di

  22. As salam tuan, okay nanti saya hubungi pihak tuan jika semua stok okay..Tq

  23. saya berminat nak borong,boleh emelkan katalog?

  24. tolong email kasut pan, kool yang terkini.TQ

  25. tolong email catalog kasut pan dan kool. berminat

  26. Sy brminat nk brong ksut futsal tu. Sila emel kn ktalog kt ameynfs92@gmail.com

  27. Email kan coution di email
    rubeylyn_cumilz@ymail.com

  28. Intrested pls send to ronie_16092@yahoo.com..my

  29. Sy bmnat..tlong bg detail kat eiylarhnur@yahoo.com

  30. Okay ..sudah..kalau tak dapat rujuk dekat url ini http://niaga24jam.com/extra/kasut-futsal-jenama-leo

  31. saya berminat tlng bg katalog di email berikut pemburumalam25@gmail.com

  32. Klu sy nk ambik secara borong brapa harga spasang kasut leo…dn mnimum brapa psang kena ambk

  33. Harga ikut kuantiti sila tengok dekat laman web kedai online saya di alamat http://niaga24jam.com/extra

    Tq

  34. Lokasi kedai dekat mane…

  35. Kedai offline tak ada, semua urusan hanya melalui online..Tq

  36. sila beri katalog dengan harge untuk semua jenis kasut futsal..
    shaiful.bakhtiar@ymail.com

  37. Assalam admin..nk tgk katalog dan harga borong..

  38. salam..bleh bg dtail harga n jnis ksut breaker, pan n kool….ni email sy

  39. salam..bleh bg dtail harga n jnis ksut breaker, pan n kool….ni email sy
    my_zulkipli@yahoo.com

  40. whatsapp/telegram ke talian 01132229401

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *