Posted on

Pembekal Sabun Dari Utara

Assalamualaikum semua,

Bertemu sekali lagi, berminat untuk berniaga sabun?

Jika berminat tuan-tuan dan puan-puan boleh berenti sat dekat page ini..Sebabnya saya juga ada menyediakan beberapa jenis sabun untuk aktiviti perniagaan.Mana tau kot-kot berkenan untuk berurusniaga dengan pihak saya.

Sebarang tempahan secara online, sila rujuk di laman web rasmi kedai online saya di http://www.niaga24jam.com/extra/

Harga tak ada hal..boleh tawar-menawar, khusus untuk pembeli yang suka membeli secara borong sahaja.Untuk kuantiti biasa, harga fix awal-awal lagi..harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Pembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layerPembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layer As salam tuan-tuan dan puan-puan, Pihak saya ada membekal sabun gluta kojic 2 layer dan juga 3 layer yang original untuk pasaran tempatan. Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan […]
  • Promosi Sabun Beras PercumaPromosi Sabun Beras Percuma Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi,Ini adalah promosi terhad dan hanya untuk 5 orang sahaja. Untuk membolehkan tuan-tuan dan puan-puan […]
  • Backpack Harga BorongBackpack Harga Borong Semua backpack ni untuk aktiviti borong sahaja, macam-macam jenis backpack ada.
  • Sabun Gluta Kojic Sabun Gluta Kojic Kami pembekal sabun gluta kojic, sabun herba, sabun pemutih dan sabun slimming. Semua harga borong dan boleh tawar-menawar.

One thought on “Pembekal Sabun Dari Utara

  1. nak tanya sabun gluta warna warni dan dsc_1112. Berapa harga satu dan kalau beli 1 dozen berapa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *