Posted on

Pemutih Gigi Rasyan

Assalamualaikum,

Pemutih gigi jenama Rasyan keluaran Syarikat ISME. Sesiapa yang berhajat untuk memutihkan gigi, elok cuba produk ini terlebih dahulu.

Buat masa ini pihak admin hanya supply untuk pemborong dan peniaga sahaja. Min order 10 kotak besar ( 25g x12 unit  ) dan harga serendah RM6 ikut kuantiti dan harga tidak termasuk kos penghantaran.

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Isme Herbal Clove Toothpaste

More from my site

  • Putihkan Gigi Kuning Dan BerkaratPutihkan Gigi Kuning Dan Berkarat Harga borong ubat gigi rasyan serendah RM 6 seunit. Harga tidak termasuk kos penghantaran. Sesuai untuk memutihkan gigi dan menghilangkan bau mulut.
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Harga Ikan Bilis Mengikut GredHarga Ikan Bilis Mengikut Gred Harga ikan bilis mengikut gred yang disediakan oleh pihak admin. Harga tidak termasuk kos penghantaran.
  • Ikan Bilis Nasi LemakIkan Bilis Nasi Lemak Bekalan ikan bilis yang telah siap diproses tampa kepala dan dibelah dua. Harga sekilo RM 15 dan tidak termasuk kos pos.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *