Posted on

Pengiklanan Online

Salam hormat,

Pekhidmatan pengiklanan ini khusus untuk pemilik perniagaan yang ingin meluaskan lagi kawasan jajahan perniagaan yang sedia ada melalui online.

Teknik yang digunapakai adalah content marketing + SEO.  Cara ini bersifat jangka masa panjang dan menjimatkan. Dari segi ROI, teknik ini mampu menjimatkan kos pemasaran dan sangat-sangat menguntungkan. Bagaimana perkara ini boleh berlaku?.

  1. Jangka hayat pengiklanan yang disediakan 1 tahun.
  2. Pembayaran yang dikenakana adalah setahun sekali.
  3. Kandungan pengiklanan boleh ubah.
  4. Sasaran utama adalah lubuk pengguna yang datang dari Google search ( 93% pengguna internet di Malaysia menggunakan perkhidmatan ini ).
  5. Dan banyak lagi .

Maklumat lanjut berkaitan perkara ini, boleh rujuk diruangan pengiklanan.

Teknik ini diadaptasi dari pengalaman syarikat-syarikat besar dari US ketika mereka berhadapan dengan masalah kewangan dan teknik ini sedikit sebanyak telah membantu menyelamatkan syarikat mereka dari terus ditutup atau bankrap secara keseluruhan.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila berhubung secara terus dengan pihak admin yang bertugas. Boleh whatsapp / telegram / wechat ( niaga24jam ) / viber / call ke +6011 3222 9401 ( En Zam ) atau tinggalkan komen anda di bawah.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Jumlah trafik bersifat perniagaan yang sering singgah di blog niaga24jam.com

Carta kunjungan trafik ke blog 2014
Carta kunjungan trafik ke blog 2014

More from my site

  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *