Pengiklanan

Assalamualaikum,

Pekej ini untuk usahawan dan peniaga internet yang ingin mengiklankan segala bagai produk perniagaan menggunakan medium pengiklanan blog yang mesra SEO ( penampilan di page pertama dan kedua di search engine ).

Iklan ini tertumpu kepada penampilan di page pertama dan page kedua di search engine seperti Google, Bing dan Yahoo. Buat masa ini pihak admin lebih tertumpu kepada pekhidmatan yang disediakan oleh pihak Google. Hasil penelitian mendapati pengguna internet di Malaysia banyak tertumpu kepada pekhidmatan yang disediakan oleh pihak Google ( 93% akan menggunakan Google search ).

Lain-lain kelebihan sila rujuk di bawah:

 1. Sasaran utama page pertama dan page ke dua di dalam senarai search engine terpilih ( Google ).
 2. Tempoh penampilan selama 1 tahun ( iklan 1 kali, bayar 1 kali dan untung berkali-kali ).
 3. Uptime 99%
 4. Kandungan iklan berbentuk content marketing dan boleh ubah dalam tempoh masa pakej iklan ini sedang berjalan. ( atas nasihat pihak admin )
 5. Iklan dalam bentuk content marketing + SEO bukan review produk ( kesannya lebih mantap fokus kepada end user yang sebenar ). Potensi untuk berjaya close deal adalah sangat tinggi.
 6. Penampilan tiada had dan bergantung kepada jumlah carian terhadap sesuatu produk dan pekhidmatan yang diiklankan.
 7. Mesra smartphone. Ini bermakna, setiap iklan boleh di lihat mengunakan smartphone tanpa ada sebarang halangan dan dimana-mana sahaja ( asalkan ada internet ).
 8. Lain-lain kelebihan adalah bonus dari pihak admin.

Carta kunjungan trafik ke blog niaga24jam.com

Carta kunjungan trafik ke blog 2014
Carta kunjungan trafik ke blog 2014

Sebahagian dari hasil SEO ranking page pertama

Berapa harganya?

Setakat ini, harga paling istimewa pihak admin menetapkan untuk 1 content marketing + SEO serendah RM 500 sehingga RM 5000 +++.

 1. Boleh pilih mana-mana page atau content marketing yang telah siap sedia tersenarai di kedudukan TOP 10 search engine dan harganya bergantung kepada statistik pengunjung setiap hari. Pilihan 100% paling tepat setakat ini dan disyorkan oleh pihak admin( on the spot action dan pelaburan yang sangat menguntungkan ).
 2. Tempoh penampilan selama 1 tahun ( iklan 1 kali, bayar 1 kali dan untung berkali-kali ).

Berkesankah cara ini?

Cara ini sememangnya sangat berkesan tetapi hanya untuk blog atau laman web yang sangat-sangat mesra SEO. Pada kebiasaanya pengguna yang ingin mencari sesuatu produk akan menggunakan platfom enjin carian bagi mendapatkan sebarang maklumat yang berkaitan. Jadi di sinilah perananya iklan content marketing  + SEO yang dicadangkan oleh pihak admin. Target utama page pertama atau kedua sahaja.

 1. Dengan kepakaran SEO ( search engine optimization ) yang sedia ada, setiap content marketing akan mudah tersenarai di kedudukan terbaik di search engine yang terpilih seperti Google.
 2. Potensi untuk mendapat perhatian, klik, pertanyaan dan sebagainya dari pencari maklumat adalah sangat tinggi.
 3. 50% ke 60% kandungan blog ini adalah mesra SEO. Banyak content marketing  yang ada kaitan dengan perniagaan tersenarai di page pertama dan kedua di search engine terpilih iaitu Google.

Cara yang lebih berkesan adalah:

Boleh pilih mana-mana page atau content marketing milik pihak admin yang telah berada dalam senarai top ranking Google search dan yang ada kaitan dengan perniagaan anda. Cara ini lebih mudah dan dijamin 100% berfungsi dan lagi berkesan ( on the spot action ).

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila berhubung secara terus dengan pihak admin yang bertugas. Boleh whatsapp / telegram / wechat ( niaga24jam ) / viber / call ke +6011 3222 9401 ( En Zam ) atau tinggalkan komen anda di bawah.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Follow my latest project:

4 thoughts on “Pengiklanan

 1. Saya kurang jelas mengenai bayaran perkhidamtan yang dikenakan. Sukacita sekiranya tuan dapat menyatakannya. TQVM

 2. Kena whatsapp/telegram ke 011 3222 9401

 3. saya ingin promosi blog saya.. bagaimana ya tuan? blog bajet homestay langkawi

 4. As salam tuan, sila whatsapp/telegram ke talian 01132229401……Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *