Posted on

Penyakit Kencing Manis, Anemia Dan Tambah Tenaga Untuk Lelaki

Asslamualaikum dan salam hormat,

Untuk 3 masalah di atas, try konsium buah Cassia grandis ( buah kotay mamak ). Payah untuk dijumpai tetapi masih ada……….dulu banyak….. tetapi generasi moden dah tebang pokok-pokok yang supply buah banyak khasiat ni.

Kencing manis, Anemia dan tambah power lelaki..

Untuk menstabilkan kadar kandungan gula di dalam darah bagi pengidap kencing manis, konsium extrak buah kotay mamak adalah sangat-sangat disarankan dan tempoh untuk melihat hasilnya…………..lebih kurang 10 hari macam tu. Penduduk di Costa Rica, mereka panggil buah ini buah karao. Yang kekurangan iron di dalam darah terutamanya untuk pengidap Anemia, boleh try buah kotay mamak ini. Walaupun ada kajian yang dibuat oleh saintis dari extrak bahan tersebut menunjukan tiada tanda -tanda kandungan iron di dalam buah kotay mamak tetapi ianya sangat serasi dengan penyakit Anemia. Oleh itu kena cuba buah ini, Insyaallah sangat berkesan dan banyak jurnal-jurnal perubatan yang admin selak di dalam internet dan yang terkait dengan buah Cassia grandis, penyakit Anemia merupakan salah satu darinya yang diberi perhatian khusus dan terkait rapat dengan buah kotay mamak sebagai bahan penyembuh yang disarankan.

Untuk tambah tenaga kelakian…

Admin try konsium buah Cassia grandis ini semata-mata untuk tambah tenaga kelakian, katanya ada fungsi tersebut. Ada beberapa kajian di sebelah Costa rica dan beberapa negara berdekatan denganya telah menunjukkan ada sesetengah dari geng atlit sukan dan geng yang suka pergi ke gym untuk angkat berat ada diantara mereka yang konsium extrak dari buah Cassia grandis supaya mereka kekal aktif dan bertenaga….Emmmmm…jadinya, admin pun cuba laaaaaaaa cara tu…..tak cuba tak tahu…..heeee…heeeeeee.

Tetapi bau buah ini perghhhhhh tak boleh belah……dan boleh dibuat jus eksotik + susu.

Stok dekat admin ada lebih kurang 100 unit buah Cassia grandis. Nak order buah ini, boleh contact admin. Buah ini payah dapat, stok setahun sekali, buah tahan lama sehingga keluar musim berikutnya dan harga memang sangat keras oleh kerana khasiatnya yang tinggi.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Bahagian dalam..

Buah kote mamak

Penampilan sebenarnya…

Buah kote mamak

 

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *