Posted on

Perniagaan Beg Tangan Dan Clutch Original

Clutch

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok barang bundle berkualiti kembali lagi daaannnnnn ini untuk orang Malaysia………..Sesiapa yang berminat untuk dapatkan stok beg tangan wanita dan clutch ketegori original dan authentic boleh contact admin yang bertugas sekarang.

Timbang kilo dan buka guni tak buat…..

Stok yang ada semuanya ketegori telah terpilih dan kualitinya antara 70% ke 90%. Emmmmmm…….buka guni dan timbang kilo pihak admin tak buat. Harga ikut kuantiti, kualiti, branded dan juga status barang….Untuk barang rare lagi klassik dan limited edition harganya agak ketat menusuk kalbu ( mampu tengok, tak mampu beli ). Masih seperti biasa, stok yang diberi keutamaan adalah dari Paris, Japan, France, Italy dan yang terbaru USA.

Dijamin puas hati….

Stok jangan bimbang, ada banyak dan dijamin puas hati. Payment option boleh guna Maybank, CIMB dan Bitcoin. Bab harga boleh dibawa berbincang dan kita deal serupa orang berniaga juta-juta laaaaaa ( kurang berangan-angan, kerjanya lebih )……baru dapat lihat semangat usahawan Melayu zaman moden tanpa subsidi.

Jika rasa berminat, sila telegram/whatsapp pihak admin di talian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Tengok dekat belakang tuuu!!…stok berlambak…

 

More from my site

  • Stok Beg Bundle Bulan SeptStok Beg Bundle Bulan Sept Tak dapat yang baru, dapat stok bundle yang original pun jadi laaahhhh. Stok yang selalu ada terdiri dari beg tangan wanita dan juga clutch untuk lelaki-lelaki ganteng.
  • Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016 Dia punya kualiti memang terbaik dan macam tak pecaya saja bahawa semua beg ni adalah beg original bundle.
  • Berniaga Barang BundleBerniaga Barang Bundle Selagi ada nafsu yang pelik-pelik pada sifat manusia, apa pun boleh masuk market ( dadah yang bahaya tu pun boleh buat bisnes, inikan pulak barangan bundle yang original dan lagi rare ).
  • Beg Tangan WanitaBeg Tangan Wanita Koleksi beg tangan wanita dari Paris, France, Italy dan Japan. Semua stok yang ada ketegori bundle gred tinggi ( yang elok-elok belaka ). Stok terhad dan harga boleh dibawa berbincang dan […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *