Posted on

Perniagaan Dropshipping Akan Menjadi Lebih Mudah Jika

Assalamualaikum,

Topik untuk pemula baru yang hendak bergiat aktif dalam bidang perniagaan dropshipping.

Sila rujuk keperluan asas dibawah sebelum memulakan perniagaan dropshipping untuk kelancaran perniagaan dropshipping itu nanti.

  1. Sekurang-kurangnya tahu serba sedikit basic menggunakan komputer atau smartphone.
  2. Tahu serba sedikit tentang blog atau menggunakan media sosial seperti FB,Twitter,Instagram,wechat,whatsapp,Line dan beberapa lagi yang tidak sempat pihak admin senaraikan disini ( diluar pengetahuan admin sebenarnya )
  3. Teknik pemasaran, inilah bahagian paling penting.
  4. Platfom pembayaran seperti Maybank,Cimb,Paypal ( untuk peringkat antarabangsa )
  5. Cara berkomunikasi yang tepat dan mengikut keperluan.

Ada banyak lagi sebenarnya, emm rasanya 5 ini pun sudah memadai. Untuk lebih detail, sila berhubung secara terus dengan pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Minyak Kasturi HitamMinyak Kasturi Hitam Makhluk halus,jin dan syaitan tak suka dengan wangian dari kasturi. Bagus juga tu!.
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Perniagaan Tanpa ModalPerniagaan Tanpa Modal Tak ada modal untuk berniaga. Mudah sangat dan boleh baca dekat blog ini bila ada kelapangan masa.
  • Cara Promosi HomestayCara Promosi Homestay Cara mudah untuk iklan homestay. Untuk pengusaha sebelah negeri Kedah dan Perlis Saja.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *