Perniagaan Kasut Baru Dan Barang Bundle

  • Kasut Boot Underground England Kasut underground englandKasut ini saiz 41, tinggi 6 inci, warna coklat gelap, jenama underground england, emmmm dekat depan ada steel toe dan ini adalah stok terakhir yang pihak kami ada untuk ketegori high cut. Read more
  • Kasut Kerja Pejabat Jenama Dr Martens Kasut dr martensHarga RM300 sepasang dan pos laju free. Emmmmmm saiz mula dari 40 sampai 44. Kasut Ready stock dan stok kasut dapat dari Vietnam. Kualiti cun dan kasut kalau tak ngam boleh tukar. Read more
  • Kasut Untuk Peminat Pasukan Hijau Kuning Kasut hijua kuningAlang-alang dah jadi peminat tegaq pasukan hijau kuning, ini haaaaaaa ada satu lagi koleksi tambahan untuk peminat hijau kuning iaitu kasut ( masih jenama dari kilang yang asai ). Harga sepasang + pos laju RM 45 sahaja dan saiz bermula dari 37 sehingga 45. Read more
  • Lokasi Terbaik Untuk Dapatkan Beg Tangan Mura… beg tangan murahRasa-rasa macam nak berniaga barangan original tetapi modal kecik. Emmmm….apa kata try test untuk jual beg tangan gred bundle original. Bajet tak lah besar sangat tetapi margin untung tinggi dan memang puas hati laaaaa. Yang bestnya persaingan untuk bisnes beg tangan original ketegori bundle tidaklah keras sangat dan peluang untuk bersaing dipasaran masih luas dan banyak ... Read more
  • Kasut Panjat Gunung Harga Mampu Beli Kasut trekking SalomonKasut untuk aktiviti sukan lasak. Sangat sesuai untuk aktiviti trekking, hiking, camping , backpacking dan untuk panjat gunung lagi lah sesuai. Kasut ringan dan dapat free gifts stokin + spring kasut sepasang. Pos percuma dan cod tidak disediakan. Harap maklum. Read more
  • Kasut Futsal Jenama Pan Dan Breaker Kasut Sukan BreakerUntuk peminat kasut futsal original sahaja. Ada 2 jenama terkenal iaitu breaker dan pan. Kasut original dan harga sepasang RM 110 Sehingga RM135 sahaja. Pos laju free. Read more
  • Satu Tentang Kasut Dan Satu Lagi Tentang Drop… Beg Bundle OriginalKesahnya berkenaan perniagaan dropship dan bekalan kasut bundle. Untuk dropship komisen 20% dan kasut bundle kalau ada stok cantik, sila whatsapp/telegram admin pasai admin ada stok buyer untuk beli kasut secara pukal. Read more
  • Kasut Hiking Trekking Dan Camping Kasut trekking SalomonKasut ini jenamanya Salomon. Kasut ini kegunaanya untuk aktiviti hiking, trekking, camping dan outdoor aktiviti. Belum pernah pakai?. Stok baru ada dekat blog admin dan boleh order dekat sana dan di jamin puas hati. Read more
  • Berniaga Kasut Campur-Campur Kasut trekking SalomonHeee…heee yang bestnya admin tak simpan stok ( dekat sini pun dah boleh nampak, risiko untuk barang tak blehhh juai tak ada). Pejabat pun tak ada, semua operasi ada dalam sebiji laptop berjenama Dell. Read more
  • Beg Tangan Original ConquerBeg tangan yang admin supply semuanya beg bundle tetapi original ( yang telah dipilih, ditapis kualitinya dan yang telah dibersihkan serta siap di polish bagi cantik ) bukan beg baru naaaa. Read more
  • Beg Tangan Wanita Koleksi beg tangan wanita dari Paris, France, Italy dan Japan. Semua stok yang ada ketegori bundle gred tinggi ( yang elok-elok belaka ). Stok terhad dan harga boleh dibawa berbincang dan dijamin puas hati. Read more
  • Apa Yang Syoknya Berniaga Beg Bundle Original… Bagi abang-abang dan kakak-kakak di luar sana dan yang tengah tercari-cari barang apa yang sesuai untuk dibuat bisnes supaya boleh dapat income yang solid, boleh laaaaaaaa try berniaga beg bundle original Read more
  • Berniaga Barang Bundle Selagi ada nafsu yang pelik-pelik pada sifat manusia, apa pun boleh masuk market ( dadah yang bahaya tu pun boleh buat bisnes, inikan pulak barangan bundle yang original dan lagi rare ). Read more
  • Cara Nak Berniaga Beg Bundle Original Buat masa ini, pihak admin banyak supply beg dari France, Italy, Japan dan Paris. Semua beg bundle telah terpilih dan beg masih solid dan kualiti masih cantik lagi. Read more
  • Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016 Dia punya kualiti memang terbaik dan macam tak pecaya saja bahawa semua beg ni adalah beg original bundle. Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The brand you can trust as like as you trust yourself