La Bourse hair care

Port Iklan Hard Sell

Assalamualaikum dan salam hormat,

Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa…… apa lagi. Kenapa telegram?…….ntah lah….admin guna telegram sebab tak kacau space dalam smartphone….whatsappp?…..bukan tandingan telegram laaa jawabnya ( buat masa ini ya…whatsapp masih lagi di depan dengan fungsinya yang terhad ).

Selamat tinggal iklan fb group, instagram, blog dan search engine ( semua ini akan tertinggal dibelakang tidak lama lagi ) untuk kaki bisnes saja dan untuk aktiviti yang tidak melibatkan bisnes still okay. Hard sell dekat platfom telegram memang sempoi dan kian berkembang di Malaysia.  Walaupun dipenuhi dengan peniaga rata-ratanya, insyaallah ke depan nanti bila market telegram sudah berkembang pesat di Malaysia. Sale juga akan turut meningkat naik tetapi kena tunggu kuasa beli dikalangan pengguna telegram berkembang laaa dulu kan.

Buat masa ini, admin pengguna blog seo dan aplikasi telegram sebagai medium pemasaran yang utama ( geng organik marketing ). Okay, jika berminat boleh join salah satu dari banyak-banyak group iklan yang ada. Sila tengok senarai dekat bawah, yang itu semuaaaaaaaaaa admin dah join ( sale buat masa ini….heeeee…heeeeee bagai dikata laaaa, market masih kecil dan masih lagi dikuasai oleh pengiklan dan pembeli pulak dalam mode memerhati  ).

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://telegram.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak di bawah kelolaan admin.
  2. https://telegram.me/iklanmalaysia
  3. https://telegram.me/joinchat/C7bD5kD2F80immTq6IV_hg
  4. https://telegram.me/iklansukahati
  5. UsahawanProdukOnlineSuperGroup – link cari tak jumpa
  6. https://telegram.me/penselkayubuyANDsell
  7. https://telegram.me/iklanrakyat
  8. Yang lain sila p cari sendiri…..

Sila ambil perhatian, market dekat telegram tersangat lah open dan  mudah terdedah dengan berbagai konspirasi jahat manusia tidak beriman…jadinya, sebarang bentuk urusniaga perlulah ada ilmu dan lebih berhati-hati ( orang berilmu sepatutnya tak perlu risau bab konspirasi ni semua ). Memandangkan terlalu open dan admin group pun tak dapat nak kawal setiap posting yang masuk, jadinya iklan-iklan yang berunsurkan skim cepat kaya, dapat duit senang, iklan yang mengelirukan dan macam-macam lagi yang advanced dan diluar kotak pemikiran sentiasa lah tumbuh macam cendawan selepas kena juruih dengan ayar hujan tetapi tidak perlu bimbang, emmmmm konsep sedemikian akan cepat pupus kerana pengguna internet di Malaysia amnya sudah advanced belaka. Aaaaaahhhhhh panjang pulak kena taip kali ini…….heeee…….heeeeeeee.

Sekian terima kasih dan selamat berjuang.

 

More from my site

  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Group Iklan Telegram MalaysiaGroup Iklan Telegram Malaysia Saja nak share untuk kegunaan kaki iklan. Emmm lokasi platfom aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada admin dah join ( belum ada sebarang sale yang memberangsakan lagi […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *