Posted on

Post Pendek Dan Ringkas

Assalamualaikum,

Sebagai seorang blogger baru dan tidak glamour, kalau update blog post yang pendek-pendek dan padat rasanya itu terlebih baik dan perlu diamalkan pada peringkat mula sebelum glamour.

Satu cerita penting boleh jadi banyak kali post dekat blog kalau di kerat-kerat jadi pendek. Lagi pun jika taip panjang-panjang rasanya tak ramai sangat yang nak baca cerita dari blogger yang tak berapa nak glamour ni.

think-outside-the-box-1

Ini pengalaman admin sendiri sebagai seorang blogger secara suka-suka. Yang terlebih menariknya, blog pulak tidak mesra dengan enjin pencari dan segala bagai social network. Berhabuk la cerita tu nanti.

Jadinya, tak perlu buang banyak masa dan cukuplah dengan cerita pendek dan padat terlebih dahulu.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

 

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Teknik Pemasaran Yang MudahTeknik Pemasaran Yang Mudah Assalamualaikum, Teknik mudah dan percuma untuk aktiviti pemasaran. Antara tool yang saya guna adalah blog wordpress + twitter + FB + SEO. Hanya perlu update status melalui blog […]
  • Iklan Sekali Tetapi Untung Banyak KaliIklan Sekali Tetapi Untung Banyak Kali Patut cuba teknik iklan yang macam ini, iklan sekali tetapi aktif sampai bertahun-tahun.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *