Private Bisnes Kelab Untuk Geng Usahawan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Terpikiar laa pulak tentang private bisnes kelab. Apa yang menariknya dengan private bisnes kelab atau elite bisnes kelab ni?.

Private bisnes kelab biasanya tempat mainan, tempat pertemuan dan tempat istirehat taikun-taikun, selebriti, pak-pak menteri, jutawan dan manusia hebat.  Penyertaan sangat terhad dan orang biasa tak ada peluang untuk join kelab-kelab besar yang macam ini.( kelab memasak, kelab bola sepak daerah dan kelab-kelab biasa ni banyak la. Non bisnes profit kelab ). Emmm salah ka betui ni?…emmm bedal saja.

Orang bisnes kalau join kelab macam ni memang mudah untuk dapat networking. Al maklum lah dalam kelab pun semuanya manusia-manusia hebat laaaa katakan.

Ada sesiapa yang mengelola private kelab untuk peniaga internet?. Admin nak join la. Jika tak ada, biaq admin sendiri yang setup private bisnes kelab ini. Fee dia setahun RM 2000 + macam-macam kemudahan menarik akan disediakan. Heee..heeeee.

Salah satu contoh kelab yang admin suka CAPITAL CLUB. Emmm….port dia di Dubai dan geng kelab semua CEO’s, Director dan pemilik perniagaan. Nak join kena lalui proses recommendation. Kelab ini merupakan lokasi penjanjian persefahaman syarikat-syarikat besar. Dekat sini memang senang nak dapat networking tetapi bukan taraf admin lagi ni ( taraf kelab kampung saja ). Emmmmmm.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *