Posted on Leave a comment

Private Business Club

Assalamualaikum dan salam hormat,

Admin akan buat satu private club untuk bisnes. Untuk usahawan Melayu Islam sahaja…..emmmm…….projek masih lagi dalam peringkat meneliti tahap sambutan dari usahawan-usahawan yang ada di Malaysia ( target usahawan biasa-biasa sahaja tetapi yang hardcore ) . Jika ada sambutan, admin akan teruskan projek ini dan jika tak dapat sambutan….katup saja dan buat bisnes secara SOLO.

Syarat kemasukkan…….

Kena ada bisnes dan yang bersifat hardcore. Kelab ditubuhkan untuk tujuan membentuk KEKUATAN, NETWORK dan PERKONGSIAN ILMU BERKAITAN BISNES jika terlampau mungkin FINANCIAL juga. Dah join kelab kena laaaa……….AKTIF ( bukan aktif iklan produk sendiri semata-mata )………..untuk menyumbang sesuatu dan kena saling bantu-membantu dan berkerjasama antara satu sama lain sehingga fungsi kelab dapat berjalan dengan baik. Konsepnya R&D dan OPENSOURCE iaitu yang tak elok diperelokkan dan yang dah elok dinaiktarafkan.

Ikhtibar dari pengalaman lalu….

Admin dah join banyak group, tetapi terkena group iklan dan group yang tidak bernafsu BROTHERHOOD….heee..heeee. Group atau kelab yang tidak berhala tuju ini biasanya tidak akan kemana-mana….jadinya kalau boleh kali ini…….tak mau lagi terlibat atau join dan juga organize kelab atau group yang tak serupa bikin. Private kelab ni tak ramai para pesertanya…tetapi power.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *