Posted on

Private Business Club

Assalamualaikum dan salam hormat,

Admin akan buat satu private club untuk bisnes. Untuk usahawan Melayu Islam sahaja…..emmmm…….projek masih lagi dalam peringkat meneliti tahap sambutan dari usahawan-usahawan yang ada di Malaysia ( target usahawan biasa-biasa sahaja tetapi yang hardcore ) . Jika ada sambutan, admin akan teruskan projek ini dan jika tak dapat sambutan….katup saja dan buat bisnes secara SOLO.

Syarat kemasukkan…….

Kena ada bisnes dan yang bersifat hardcore. Kelab ditubuhkan untuk tujuan membentuk KEKUATAN, NETWORK dan PERKONGSIAN ILMU BERKAITAN BISNES jika terlampau mungkin FINANCIAL juga. Dah join kelab kena laaaa……….AKTIF ( bukan aktif iklan produk sendiri semata-mata )………..untuk menyumbang sesuatu dan kena saling bantu-membantu dan berkerjasama antara satu sama lain sehingga fungsi kelab dapat berjalan dengan baik. Konsepnya R&D dan OPENSOURCE iaitu yang tak elok diperelokkan dan yang dah elok dinaiktarafkan.

Ikhtibar dari pengalaman lalu….

Admin dah join banyak group, tetapi terkena group iklan dan group yang tidak bernafsu BROTHERHOOD….heee..heeee. Group atau kelab yang tidak berhala tuju ini biasanya tidak akan kemana-mana….jadinya kalau boleh kali ini…….tak mau lagi terlibat atau join dan juga organize kelab atau group yang tak serupa bikin. Private kelab ni tak ramai para pesertanya…tetapi power.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
  • Local Bitcoin Decentralized ExchangeLocal Bitcoin Decentralized Exchange Dekat local market pun dah ada decentralized bitcoin exchange....nak try buat urusan jual dan beli bitcoin boleh saja try benda ini.........tak payah daftar tetapi kena install dekat […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *