Ubat resdung kampung original

Produk Jenama Sendiri

Assalamualaikum dan salam hormat,

Local produk untuk penjenamaan semula, kepada usahawan produk kecantikkan ini merupakan peluang terbaik untuk anda.

Kegunaan produk ini untuk merawat penyakit resdung dari dalam dan bahan-bahanya adalah sediaan herba terpilih. Selain dari itu, produk ini juga sesuai untuk merawat penyakit-penyakit lain yang berkaitan dengan resdung seperti jerawat, bintik hitam dan putih dan kelemumur ( yang berpunca dari masalah resdung sahaja ).

Kandungan dalam satu botol 30 biji.

Pihak admin telah menggunakan produk ini sejak 5 bulan yang lalu dan alhamdulillah hasilnya 5 star. Produk ini belum ada KKM dan tanda HALAL dari jakim. ( perlu diuruskan sendiri oleh pihak anda ).

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

ubat resdung kampung
Produk untuk penjenamaan semula.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Bahan Untuk Penjenamaan SemulaBahan Untuk Penjenamaan Semula Untuk proses penjenamaan semula sahaja. Produk belum ada kkm dan lesen tersebut usahawan kena mohon sendiri. Produk 5 star.
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Rawatan Resdung Cara TradisionalRawatan Resdung Cara Tradisional Ubat resdung ini dalam bentuk kapsul. Pada admin ianya produk 5 star kerana dalam banyak-banyak produk resdung yang admin try. Yang ini […]
  • Ubat Resdung Terbaik Dari KampungUbat Resdung Terbaik Dari Kampung Bila terkena serangan kuman resdung, untuk dapat kesan yang lebih baik kena rawat dari dalam. Produk ada banyak pilihan, makanya pilih lah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *