Posted on

Produk Untuk Penjenamaan Semula

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk aktiviti perniagaan dan penjenamaan semula sahaja dan produk kesihatan ini dari bahan herba terpilih. Produk ini admin beri nama ubat resdung kampung.

Ubat resdung kampung
Ubat resdung kampung

Produk ini sesuai untuk merawat:

 1. Bintik hitam dan bintik putih.
 2. Merawat hidung tersumbat.
 3. Menghilangkan kesan kelemumur degil akibat penyakit resdung.
 4. Menghilangkan jerawat batu, kulit kusam, melembutkan dan melincin kulit muka.
 5. Merawat penyakit resdung ADALAH MOTIF UTAMA.

Hasil testimoni yang diperolehi kesan dari penggunaan produk ini

Pihak admin test produk ini sejak dari bulan 4/2015. Emm……..untuk permulaan makan 2 biji sehari selama sebulan ( time resdung tahap kritikal ). Kesan ketara 3 hari masalah resdung kian beransur pulih antaranya masalah kelemumur, kulit kering dan mati pada bahagian kening, bawah kelopak mata dan belakang telinga. Minggu berikutnya kulit muka bebas dari jerawat sepenuhnya, tiada lagi masalah hidung tersumbat dan masalah bintik-bintik putih dan hitam pada bahagian hidung tidak lagi kelihatan secara agresif.

Kesan penggunaan minggu berikutnya

Kulit muka menjadi lebih licin dan lembut dari biasa cuma tidak putih ( nak putih kena guna serum atau produk drvida ).

Kesan penggunaan minggu ke 30

 1. Resdung tidak lagi kuat dan bebas sepenuhnya, maintain pengambilan ubat 2 biji/ seminggu sekali ( jika dapat berpuasa dari makan makanan yang menyebabkan alahan kepada penyakit resdung, insyaallah tidak perlu maintain pengambilan tambahan ).

Info tambahan

 1. KKM kena urus sendiri.
 2. Makeup label juga perlu diurus sendiri.
 3. Produk ini tidak dijual secara runcit dan info ini untuk kegunaan para pengusaha produk kecantikkan yang ingin mencari produk kesihatan untuk tujuan penjenamaan semula sahaja.

Maklumat lanjut berkenaan penjenamaan semula sila whatsapp/telegram/call admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

p/s: lambat kena tinggai.

More from my site

 • Serang Kuman ResdungSerang Kuman Resdung 60% ke 65% orang Malaysia mengalami masalah resdung. Anda mungkin salah seorang darinya.
 • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
 • Cara Menghilangkan Bintik Hitam Dan Putih Di MukaCara Menghilangkan Bintik Hitam Dan Putih Di Muka Cara mudah untuk menghilangkan bintik hitam dan putih di muka. Modal RM 65.50 sahaja dan pos laju free.
 • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *