Posted on

Program Dropshipping Dan Affiliate Komisen Tinggi

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen bemula dari 5% hingga 20%. Siapa berminat boleh daftar dari sekarang.

Antara produk hangit yang disediakan oleh pihak pengelola adalah:

  1. Kasut sukan original ( kasut kopi original tidak tersenarai ).
  2. Produk Kecantikan .
  3. Produk kesihatan.
  4. Barang bundle high gred.
  5. Pakaian wanita dan kanak-kanak custom design ( paling mendapat sambutan dan paling senang dapat komisen)

Produk lain-lain akan menyusul kemudian. Database lama terpadam, jadi sistem kena buat semula. Yang penting komisen mau tinggi. lepas tu tutorial akan diberi secara percuma( banyak yang tak tau lagi teknik mudah untuk buat marketing ). Jadi pihak admin akan bantu sampai boleh buat sendiri.

Sebarang pertanyaan berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Blog Adalah Mesin Sedut DuitBlog Adalah Mesin Sedut Duit Admin start bela dan menternak blog ni.......... sejak dari tahun 2006 lagi. Salah satu darinya adalah blog niaga24jam.com. Aktiviti menternak dan membela blog merupakan salah satu […]
  • Bantu Diri Sendiri Untuk Tambah PendapatanBantu Diri Sendiri Untuk Tambah Pendapatan Bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan. Berminat untuk turut serta, sila daftar dekat sini sekarang. Komisen bermula dari 15% sehingga 20%. Projek zero risk bantu manusia tambah pendapatan.
  • Kerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan DropshippingKerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan Dropshipping Apa lagi buat kerja dari rumah laa, paling syok dan jadi boss sendiri. Nak start kerja pukoi berapa pun tak ada hal. Lu segan lu punya poket kosong. Lu cerdik guna mesin auto sambil tidor […]
  • Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20%Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20% Komisen buat masa ini setakat 20% sahaja. Plan ke depan akan up sampai 50% dan produk buat masa ini memang mudah jual dan memang ada permintaan. Apa pun mai survey platfom dulu dan kalau ngam baru on.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *