Proses Memberi Arahan Tepat Kepada Minda

Assalamualaikum dan salam hormat,

Siapa yang tengok banner dekat bawah pasti dia boleh baca ayat tu kecuali yang buta huruf ( harap-harap buta huruf dah pupus ). Ayat dekat bawah tu adalah ayat untuk memberi tahu kepada minda secara khusus tentang tugas-tugas khas ( ulang-ulang baca dan tengok ayat ini selalu ). Yang sebenarnya, minda yang ada pada kita mempunyai kemampuan luar biasa tetapi tidak digunakan secara all out ( wikipedia habag, manusia biasa guna 10% sahaja keupayaan minda yang ada ).

Setiap tugas-tugas khas akan ada jalan-jalanya ( hanya ALLAH yang tahu bab ini ). Dah dapat yang tu layaaannnnnnnn terus dan jangan toleh ke belakang dah ( kalih belakang kena tinggai ).

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Billionaire

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Cara Agresif Untuk Tambah IncomeCara Agresif Untuk Tambah Income Duit selalu tak cukup, apa cadangan paling sesuai untuk dipraktiskan......ini dia dia cara paling agresif....
  • Modal Bawah RM 2000 sahajaModal Bawah RM 2000 sahaja Berminat dengan duit, tetapi tidak suka berniaga. Nak suruh jual barang lagi laa tak mau. Jika begitu, boleh invest ibu duit ikut cara […]
  • Boleh Try Cara Ini, Kalau BeraniBoleh Try Cara Ini, Kalau Berani Contoh content marketing untuk blog dalam versi original yang belum di edit sepenuhnya. Haaaaa..haaaaa memang serabut dibuatnya. Kalau tak […]
  • Nak Berniaga Apa Pikiar Lagu NiNak Berniaga Apa Pikiar Lagu Ni Nak berniaga kena kretif, supplier ambil untung sikit saja dan kalau minta diskaun lagi apa yang dia dapat. Jadi jangan pentingkan diri sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *