Ranking SEO Terkeluar Dari Senarai Terbaik

Assalamualaikum dan salam hormat,

Apa nak buat bukan blogger atau pemilik laman web yang kawal sistem SEO. Orang lain punya dan kita ini hanya tumpang platfom mereka sahaja.

Blog atau laman web untuk aktiviti biasa memang tak ada hal kalau kena singkir pun. Yang jadi masalahnya blog atau laman web yang aktivitinya untuk bisnes. Tersingkir yang tu,  rasanya boleh menyusuk sampai ke dalam hati, jantung dan mungking sampai tulang sum-sum pun ada…heee..heeee ( admin laaa ). Di situ adalah tempat untuk menjana sumber pendapatan dan oleh kerana itu juga SEO ini sangat penting bagi blogger atau pemilik laman web yang suka layan SEM.

Memang kerap dan selalu kena, penyakit tersingkir dari senarai terbaik dan ada masanya drop sekitar 80% ( berbulan pulak nak recover benda tu )adalah perkara biasa. So apa jalan penyelesaianya?.

Untuk aktiviti bisnes boleh guna kaedah ini iaitu pasang sistem affiliate dan ambil dropshipping. Nak pasang sistem rasanya tak payah mana ( kalau serba tahu ). Tak tahu kena laaa upah manusia yang serba tahu, emmmm admin caj untuk pasang sistem lengkap dengan tutorial RM 5500.00 sahaja. Mahal kan?. Jadinya jangan minta admin pasangkan sistem tersebut, buat sendiri atau survey manusia lain yang serba tahu tetapi caj pemasanganya lebih murah.

Kos tadi tak mahal sebenarnya kerana sistem tersebut boleh berfungsi untuk suatu tempoh jangka masa yang agak lama..mungkin sampai 10 ke 15 tahun ( sebelum teknologi dan kaedah berubah ). Cuba bayangkan berapa banyak kos iklan berbayar dapat dijimatkan di dalam tempoh tersebut. kos iklan berbayar tersebut boleh dibalikan sebagai ROI syarikat. Ahaaaa….apa macam? nampak jalan-jalanya.

Kisah ini baru 2% jika berminat nak tahu lebih lanjut, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Amazon pun guna sistem affiliate, salah satu sebab kenapa mereka masih aktif.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *