Posted on

Sabun Alpha Arbutin Lab Dee

Assalamualaikum,

Sabun pemutih alpha arbutin ini min order 5 doz. Harga sebiji RM 3.50 sahaja dan tidak termasuk kos penghantaran.

Status sabun original dan jika order sekotak/240 biji, harga sebiji RM 2.90 sahaja dan tidak termasuk kos penghantaran. Antara kegunaan utama sabun alpha arbutin ini adalah untuk mengurangkan parut dan sebagai agen pemutih kulit supaya dapat putih secara semulajadi.

Buat masa ini, semua tempahan untuk aktiviti borong sahaja dan harap maklum. Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Sabun ArbutinSabun Arbutin Sabun alpha arbutin untuk aktiviti borong.Harga serendah RM 2.90 sebiji
  • Sabun Pemutih Alpha Arbutin OriginalSabun Pemutih Alpha Arbutin Original Stok sabun pemutih alpha arbutin original boleh didapati di sini secara online. Min order 5 doz dan harga borong.
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Ubat Kurus Lipo 9Ubat Kurus Lipo 9 Tidak perlu berdiet yang bukan-bukan. Lulus FDA dan GMP. Ubat kurus jenama Lipo ini sangat berkesan setakat ini dan mampu menjaga berat badan dari naik secara berlebihan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *