Posted on

Sabun Pemutih Alpha Arbutin Original

Assalamualaikum,

Berhajat untuk berniaga sabun alpha arbutin?. Pihak admin boleh bantu anda untuk mendapatkan stok sabun ini pada kadar harga yang sangat berpatutan.

Minimum tempahan 5 doz. Harga sebiji RM 3.50 dan tidak termasuk kos penghantaran. Antara kegunaan utama sabun alpha arbutin ini adalah untuk mengurangkan parut dan sebagai agen pencerah kulit supaya dapat putih secara semulajadi.

Awas! sabun ini sudah pun ada yang tiruan. Oleh itu sila dapatkan yang original. Jika berminat untuk membuat tempahan, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Sabun Apha Arbutin
Sabun Arbutin

More from my site

  • Sabun Alpha Arbutin Lab DeeSabun Alpha Arbutin Lab Dee MInimum tempahan 5 doz dan harga sebiji RM 3.50. Harga tidak termasuk kos pos.
  • Sabun ArbutinSabun Arbutin Sabun alpha arbutin untuk aktiviti borong.Harga serendah RM 2.90 sebiji
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Ikan Bilis Nasi LemakIkan Bilis Nasi Lemak Bekalan ikan bilis yang telah siap diproses tampa kepala dan dibelah dua. Harga sekilo RM 15 dan tidak termasuk kos pos.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *