Posted on

Sabun Susu Beras

Assalamualaikum,

Ini merupakan produk baru yang telah saya ketengahkan untuk tahun 2010  iaitu sabun susu beras muda.Sesuai untuk menghilangkan jerawat,bintik hitam dan melembutkan kulit serta melambabkan kulit juga sesuai.Lengkap dengan VIT C.Pembelian secara borong digalakkan.

Ayuh kita ke maklumat berikutnya, mana tahu mungkin anda berminat dengan produk yang sedang ditawarkan ini..

Untuk tempahan sila rujuk disini: SILA KLIK DISINI

Contoh sabun beras jenama K-Brother ( sabun ni paling laku dan paling banyak permintaan )

[nggallery id=57]

[nggallery id=40]

Tempah Sekarang

HARGA ANDA TENTUKAN SENDIRI

Urusan Pembayaran:

Untuk tempahan sila klik banner dibawah:

Produk ini di bawa masuk dari negara Thailand.Kalau ada yang tidak kisah dengan produk dari negara Thailand, itu merupakan satu pentanda baik  bahawa produk ini memang sesuai dengan anda. Jika berminat dengan produk ini, sila buat tempahan sekarang. Untuk para peniaga khususnya, saya mempunyai keupayaan besar untuk membekalkan sabun susu beras ini dalam jumlah kuantiti yang banyak seperti mana  yang dikehendaki.Untuk para peniaga yang ingin membeli dalam jumlah kuantiti yang besar, sila emailkan kepada saya untuk dapatkan senarai harga terkini + kos penghantaran. Selain dari itu tuan-tuan dan puan-puan boleh juga mengunakan ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah untuk sebarang pertanyaan.Harap maklum.

Untuk para peniaga, ini merupakan salah satu dari peluang yang baik untuk anda mengandakan pendapatan yang sedia ada. Rebut peluang ini sekarang. Bagaimana anda semua boleh mendapat manfaat yang banyak dari sabun susu beras ini? Untuk pasaran Malaysia sabun ini hanya perlu diberi penjenamaan semula sahaja.Bab permintaan nya pulak, buat masa ini memang tidak perlu dibimbangkan.Jadi rebut peluang ini dengan segera.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

 

More from my site

  • Pembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layerPembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layer As salam tuan-tuan dan puan-puan, Pihak saya ada membekal sabun gluta kojic 2 layer dan juga 3 layer yang original untuk pasaran tempatan. Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan […]
  • Gluta 200000 Super Aura Active WhiteGluta 200000 Super Aura Active White Assalamualaikum, Produk ni saya offer untuk peniaga internet dan peniaga offline. Min order 1 doz. Produk yang diperkaya dengan vit c, vit e, omega 3, mixed berry dan glutathione. […]
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Kad Kahwin Murah Dari UtaraKad Kahwin Murah Dari Utara Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi.Pihak kami merupakan pembekal dan peniaga kad kahwin murah dari utara.Lokasi perniagaan kami di Arked […]

42 thoughts on “Sabun Susu Beras

  1. hi…nak tahu harga borong rm berapa?

  2. Nak tempah banyak mana? kalau banyak harga boleh negotiate lagi..Ada banyak jenis dan kalau tak berminat yang ini boleh tempah patern lain tapi dari beras juga…
    Jom berniaga sabun..

  3. minta email sy utk harga borong sabun ni ye

  4. Salam Puan, boleh baca melalalui email ye. Sabun ni sangat baik untuk merawat kulit muka..Kalau nak buat berniaga memang kena sangat sebab kos dia sangat berpatutan…mari..mari…mari kita berniaga sabun pulak..

  5. Salam cmna nak order sabun ni

  6. Saya dah hantar infi ke alamat email..kalau masih berminat buat le tempahan..Dekat kampung saya sabun beras ni sangat top, lagi satu harga dia murah ja dan kualiti tip top..

  7. salam.
    awak jual product thailand kan? ader tak sabun susu beras thailand yg putih tue..saya nak beli borong boleh email harga kat saya

  8. Kalau saya nak beli byk dalam 2 dozen brapa tolong email kpd saya, ada berapa jenis sabun beras?

  9. Kalau dua dozen harga boleh bagi RM 3.50 seketoi…

  10. Hi, camne nak order ni. kalo saye nak 1dozen ade diskaun x?

  11. Salam Puan, sudah tentu ada..

  12. pls email i

  13. dah email, ada lagi sesiapa yang berminat nak berniaga sabun beras..pendaptan lumayan ni sebab permintaan tinggi dipasaran..

  14. plz email kat I rege borong utk sabun ni..thx…

  15. Salam. Berapa harga borong untuk kuantiti yang banyak ?Adakah sabun ini mendapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia ?

  16. Harga murah ja,ini pakej untuk orang yang berminat nak cari pendaptan tambahan dan juga berniaga.Mari-mari siapa nak order lagi mai sini.Untung besar ni..

  17. Saya level pertama,Jadi buat masa ini harganya masih lagi murah.Bab kelulusan tu saya tidak pasti.Rasanya bab ini puan kena mohon sendiri dengan Kementerian.
    Selamat Majujaya.

  18. Berminat nk beli borong.. Tempoh simpanan sabun beras tu lama tak? Boleh email produk dan harga borong.. ? Kelebihan?

  19. Tak ada masaalah, sabun ni memang tahan lama.Berapa lama saya tak pasti

  20. memaang tak pernah dengar pasal sabun beras nih…

  21. hi nak tanya 1 dozen untuk sabun susu beras dari thailand termasuk pos harga berapa?

  22. Salam tuan, lebih kurang RM52 sahaja.Harga termasuk pos (pos RM10)

  23. saya berminat nak beli…
    camne nak contact…
    lokasi kat mane yea~
    tq..

  24. Salam tuan, beli cara online lebih mudah.Boleh rujuk dekat sini:
    http://niaga24jam.com/extra/produk-kecantikan/sabun-herba

  25. klu sy nak beli sabun beras ni sedozen dapat harga berapa yer… kos penghantaran brp..anto area bangsar…

  26. Salam puan, harga murah ja dan kos pos baru RM10

  27. Saya sedang mencari pembekal sabun beras susu ni,buat permulaan kuantitinya dalam 100 biji.Minta email kepada saya quotationnya.terimakasih

  28. Cheap Bed Frames…

    […]Sabun Susu Beras[…]…

  29. saya nak tau harga bagi kuantiti tertentu utk menjadi dealer

  30. sabun galong utk breast ade tak

  31. Salam Cik / Puan,

    Boleh baca dekat email,pasai saya dah send p sana..apa-apa hal boleh contact saya balik..

  32. salam ………

    sesiapa yg berminat utk buat sale sabun beras wangi dan sabun Jongkong Mas dr Thailand hubungi saya.

    saya sedang cari pengedar di seluruh negeri. saya dapat harga murah sbb saya berada di Kangar perlis.

    Harga sedozen ada 12 ketol
    sabun beras :rm30
    Jongkong Mas:rm400
    pos:rm10

    From admin:
    Pn sue sila iklankan produk ini di ruangan iklan percuma yang ada disediakan dilaman web ini..Tq
    email: alohabee@yahoo.com
    hubungi:013-5042469-sue

  33. boleh e-mail harga borong utk sabun susu beras tak. TQ

  34. harga 1 dozen brp termasuk pos. sy tinggal di sg buloh selangor.tq

  35. saya pun nak sabun susu beras..

  36. salam en zam,

    plis send quotation to my mail include postage sabah/sarawak.

    *minimum order brp?

  37. saya berminat nak menjadi pengedar. boleh email pd saya harga produk n postage rate? tq

  38. hai.. sy ada jual sabun susu beras… sape2 yg berminat blh email sy… belian borong untuk pengedar barangan kosmetik..tq..

  39. Salam. brp minimum kena order?

  40. Hi, Akak berminat untuk berniaga sabun beras ni. Sila pm harganya untuk 1 dozen.
    dan jika akak membelinya dlm jumlah yg banyak berapa pula harganya termasuk postage ke johor bahru. Sila pm harga. t.kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *