Sabun Susu Beras

Assalamualaikum,

Ini merupakan produk baru yang telah saya ketengahkan untuk tahun 2010  iaitu sabun susu beras muda.Sesuai untuk menghilangkan jerawat,bintik hitam dan melembutkan kulit serta melambabkan kulit juga sesuai.Lengkap dengan VIT C.Pembelian secara borong digalakkan.

Ayuh kita ke maklumat berikutnya, mana tahu mungkin anda berminat dengan produk yang sedang ditawarkan ini..

Untuk tempahan sila rujuk disini: SILA KLIK DISINI

Contoh sabun beras jenama K-Brother ( sabun ni paling laku dan paling banyak permintaan )

[nggallery id=57]

[nggallery id=40]

Tempah Sekarang

HARGA ANDA TENTUKAN SENDIRI

Urusan Pembayaran:

Untuk tempahan sila klik banner dibawah:

Produk ini di bawa masuk dari negara Thailand.Kalau ada yang tidak kisah dengan produk dari negara Thailand, itu merupakan satu pentanda baik  bahawa produk ini memang sesuai dengan anda. Jika berminat dengan produk ini, sila buat tempahan sekarang. Untuk para peniaga khususnya, saya mempunyai keupayaan besar untuk membekalkan sabun susu beras ini dalam jumlah kuantiti yang banyak seperti mana  yang dikehendaki.Untuk para peniaga yang ingin membeli dalam jumlah kuantiti yang besar, sila emailkan kepada saya untuk dapatkan senarai harga terkini + kos penghantaran. Selain dari itu tuan-tuan dan puan-puan boleh juga mengunakan ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah untuk sebarang pertanyaan.Harap maklum.

Untuk para peniaga, ini merupakan salah satu dari peluang yang baik untuk anda mengandakan pendapatan yang sedia ada. Rebut peluang ini sekarang. Bagaimana anda semua boleh mendapat manfaat yang banyak dari sabun susu beras ini? Untuk pasaran Malaysia sabun ini hanya perlu diberi penjenamaan semula sahaja.Bab permintaan nya pulak, buat masa ini memang tidak perlu dibimbangkan.Jadi rebut peluang ini dengan segera.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

42 thoughts on “Sabun Susu Beras”

  1. Nak tempah banyak mana? kalau banyak harga boleh negotiate lagi..Ada banyak jenis dan kalau tak berminat yang ini boleh tempah patern lain tapi dari beras juga…
    Jom berniaga sabun..

  2. Salam Puan, boleh baca melalalui email ye. Sabun ni sangat baik untuk merawat kulit muka..Kalau nak buat berniaga memang kena sangat sebab kos dia sangat berpatutan…mari..mari…mari kita berniaga sabun pulak..

  3. Saya dah hantar infi ke alamat email..kalau masih berminat buat le tempahan..Dekat kampung saya sabun beras ni sangat top, lagi satu harga dia murah ja dan kualiti tip top..

  4. salam.
    awak jual product thailand kan? ader tak sabun susu beras thailand yg putih tue..saya nak beli borong boleh email harga kat saya

  5. dah email, ada lagi sesiapa yang berminat nak berniaga sabun beras..pendaptan lumayan ni sebab permintaan tinggi dipasaran..

  6. Salam. Berapa harga borong untuk kuantiti yang banyak ?Adakah sabun ini mendapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia ?

  7. Harga murah ja,ini pakej untuk orang yang berminat nak cari pendaptan tambahan dan juga berniaga.Mari-mari siapa nak order lagi mai sini.Untung besar ni..

  8. Saya level pertama,Jadi buat masa ini harganya masih lagi murah.Bab kelulusan tu saya tidak pasti.Rasanya bab ini puan kena mohon sendiri dengan Kementerian.
    Selamat Majujaya.

  9. Berminat nk beli borong.. Tempoh simpanan sabun beras tu lama tak? Boleh email produk dan harga borong.. ? Kelebihan?

  10. klu sy nak beli sabun beras ni sedozen dapat harga berapa yer… kos penghantaran brp..anto area bangsar…

  11. Saya sedang mencari pembekal sabun beras susu ni,buat permulaan kuantitinya dalam 100 biji.Minta email kepada saya quotationnya.terimakasih

  12. Pingback: Cheap Bed Frames
  13. salam ………

    sesiapa yg berminat utk buat sale sabun beras wangi dan sabun Jongkong Mas dr Thailand hubungi saya.

    saya sedang cari pengedar di seluruh negeri. saya dapat harga murah sbb saya berada di Kangar perlis.

    Harga sedozen ada 12 ketol
    sabun beras :rm30
    Jongkong Mas:rm400
    pos:rm10

    From admin:
    Pn sue sila iklankan produk ini di ruangan iklan percuma yang ada disediakan dilaman web ini..Tq
    email: alohabee@yahoo.com
    hubungi:013-5042469-sue

  14. hai.. sy ada jual sabun susu beras… sape2 yg berminat blh email sy… belian borong untuk pengedar barangan kosmetik..tq..

  15. Hi, Akak berminat untuk berniaga sabun beras ni. Sila pm harganya untuk 1 dozen.
    dan jika akak membelinya dlm jumlah yg banyak berapa pula harganya termasuk postage ke johor bahru. Sila pm harga. t.kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *