Posted on

Sambungan Kisah Crowdfunding Blockchain Part 1

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tool semua dah ada, dan yang belum ada buat masa ini adalah sokongan padu dari rakyat Malaysia sahaja lagi dan part ini admin rasa macam  ketat sikit untuk dapat sambutan sebab projek ini baru nak mula…heee…heeee dan admin pulak tak glamour…..huuu…huuuu. Problem juga tu..

Crowdfunding blockchain kan adaaa….

Pedulikan kisah tersebut dan kenapa admin bersunguh-sunguh untuk buat benda ni haaaa?….sajaaaaaaaa, dan kalau boleh nak katup operasi sistem kapitalis…heeee…heeeeee….tak ada lahhh mana mampunya. Projek ini bersifat non profit, open source, R&D dan menggunapakai separuh sahaja daripada teknologi blockchain dan bukanya full format ( yang full tidak userfriendly dan terlalu ketat ). Projek ini dibuat untuk membantu golongan biasa-biasa yang mana memiliki idea-idea menarik lagi berpotensi besar untuk dikembangkan dan juga untuk kegunaan mereka-mereka yang memerlukan dana tambahan untuk support aktiviti bisnes supaya terus kekal produktif. Dengan adanya crowdfunding berkonsepkan blockchain, golongan biasa-biasa ini tidak perlu lagi menadah tangan dekat bank, instituisi kewangan yang cerewet, mengadap adik beradik yang kedekut nak mampus, pinjam ahlong, join amanah  ikhtiar yang kena bayar seminggu sekali dan tidak perlu lagi standby kertas kerja yang bermuka-muka dan yang segala bagai lagi tu untuk dapatkan bantuan yang diperlukan..mampu sediakan simple plan yang mudah untuk difahami pun okay dahhh….macam menarik sajaaaaaaa……

Karangan ini panjang dan bermuka-muka lagiiiiiiiiiiiiiii, yang selebihnya tu admin sambung lain kali saja. Emmmmm…..nak tau kisah seterusnya dengan serba pantas, kena contact admin laaaaa…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Layan video orang kaya….

 

 

 

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *