Posted on

Sapa Nak Makan Buah Setoi Free

Assalamualaikum,

Laa ni musim buah dekat kampung saya. Antara buah yang saya nak bagi free kali ni adalah buah setoi.

Sapa tak pernah tengok buah setoi? 3 biji buah setoi ni berat dia 1 kg. Maknanya buah setoi ni jenis yang besar. Tengok gambar dekat bawah.

wpid-dsc_2599.jpg

Buah setoi ni, kalau tukang masak yang kretif dia boleh masak macam-macam selain dari buat cicah garam belacan. Siapa yang rasa nak makan boleh pesan dekat saya sementara stok buah dok tengah banyak. Nak bagi free saja ni.

Sekian terima kasih dan selamat menjamu selera.

More from my site

39 thoughts on “Sapa Nak Makan Buah Setoi Free

  1. Salam
    buah setol tu ag x .sy mgidam nk mkn buah ni

  2. As salam, emmmhhh…musim buah setoi dah habih..lambat sangat..

  3. As-salam…bila pulak musim buah nih?…tingin nk mkn..

  4. Emmm t
    kena tunggu musim dia…yang ada laa ni buah kedongdong…free juga nak bagi..

  5. As salam… Kalau nak rasa buah setoi ni boleh ke?

  6. kena tunggu musim dia…

  7. Klu ada tlg call sy
    0102722265
    mengidam teruk ! Sy nk beli mkn puas2 hihi tq

  8. tunggu musim dia..bagi free ja ni…

  9. Skrg ade lg x? Mengidam nie…

  10. Ada….nak berapa kilo? lagi 2 minggu rasanya dah boleh ambil…

  11. akum…buah setoi ada lg x time ni…teringin giler siput dh ni…saya area kedah ja blh p ambik terus…meleleh ayaq liur xtau nk habaq dh ni…

  12. Skrg ada musim lg x?sy pn mgidam ni..Wassap 0195284882

  13. Baru sebulan yang lepas habih….cuba lagi tahun depan..

  14. Ader lagi tak buah ni?nak beliiii ..nak beli …if ader whatapp 0172677897

  15. Kena tunggu musim dia baru ada….tak payah beli…nak bagi free saja…

  16. bila musim niy?

  17. Salam saudara,
    Masih ada lagi tak buah ni. Mengidam sangat buah ni. Lama dah cari. Ingat kalau ada buah ni nak ambil biji dia untuk semaikan. Huhu

  18. Buah ada, emmm dalam 2 ke 3 bulan lagi rasanya. Tahun ni buah tak berapa jenuh macam tahun lepas. Musim kemarau agaknya…

  19. ada lg ke..? klu ada blh msj no ni 0179775598
    dpt 3-4 biji pon jadi la..

  20. sebulan dua lagi, insyalallah ada..nak. Nanti whatsapp dekat saya…

  21. As salam sis…sy nkkkk…klu ada wssup sy 0164423870 – mira
    Sy nk beli… 🙁

  22. buah baru nak membesar, sebulan dua lagi insyallah dah boleh petik…bagi free ja…cuma pos kena tambah

  23. assalam.ada lagi tak buah ni. saya nak dlam 10 biji. 019-5903579

  24. Buah baru nak jadi..sebulan dua lagi..tapi musim ni…rasanya macam tak banyak…boleh rasa sorang sikit saja…Bulan 5 ni whatsapp dekat saya…untuk tempahan..Tq

  25. Saya mengidam buah setoi. Kalau dh ada wasap sy 019 3727547. Sebiji pn xpa.

  26. Ada..tapi baru nak hijau..ingat 2 ke 3 minggu lagi rasanya dah boleh kait..

  27. Assalamualaikum Admin.. Bole jualkan Buah setoi ni kat saya x.? teringin sangat2 ni. Zaman sekarang dah susah nk jumpa. Kalau ada bole w/a saya Sue +60176110983. terima kasih

  28. Bagi free saja…seminggu dua lagi rasanya dah boleh pos. Sapa yang nak boleh whatsapp admin di talian 01132229401. Tapi tahun ni buah kureng sikit…tak banyak mcam tahun-tahun lepas…Tq

  29. ada lg ke buah ni..sb sy mengidam buah ni..lau ada kne byr pun sy snggp

  30. buah ni ada lagi ke awk….dah lama cari x dpat2….teringin sesangat…..

  31. Kena tunggu musim dia…tahun depan laaa jawabnya..

  32. Dh hbis ke musim buah setoi ni

  33. En.zam duk kt mna ye

  34. Assalam..sy akbal dari seremban isteri saya mengidam mkn buah setui..skrg ade x buah 2?

  35. Wslm tuan, tak dak..bukan musim dia laaaa ni….bulan 2 atau 3 kot baru nak keluar bunga…

  36. Bln brapa plak boleh petik yee buah tu

  37. Saya minta maaf…dah pindah lokasi bisnes..jadi tak dapat laaa nak supply buah tu lagi….

  38. Nk jugak. Huhu…blh wasap sy x? 011-11457469

  39. Saya dah pindah ke lokasi baru…….jadi tak dapat laaa nak supply buah setoi gajah tu lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *