Sapa Nak Makan Buah Setoi Free

Assalamualaikum,

Laa ni musim buah dekat kampung saya. Antara buah yang saya nak bagi free kali ni adalah buah setoi.

Sapa tak pernah tengok buah setoi? 3 biji buah setoi ni berat dia 1 kg. Maknanya buah setoi ni jenis yang besar. Tengok gambar dekat bawah.

wpid-dsc_2599.jpg

Buah setoi ni, kalau tukang masak yang kretif dia boleh masak macam-macam selain dari buat cicah garam belacan. Siapa yang rasa nak makan boleh pesan dekat saya sementara stok buah dok tengah banyak. Nak bagi free saja ni.

Sekian terima kasih dan selamat menjamu selera.

37 thoughts on “Sapa Nak Makan Buah Setoi Free”

  1. akum…buah setoi ada lg x time ni…teringin giler siput dh ni…saya area kedah ja blh p ambik terus…meleleh ayaq liur xtau nk habaq dh ni…

  2. Salam saudara,
    Masih ada lagi tak buah ni. Mengidam sangat buah ni. Lama dah cari. Ingat kalau ada buah ni nak ambil biji dia untuk semaikan. Huhu

  3. Buah ada, emmm dalam 2 ke 3 bulan lagi rasanya. Tahun ni buah tak berapa jenuh macam tahun lepas. Musim kemarau agaknya…

  4. Buah baru nak jadi..sebulan dua lagi..tapi musim ni…rasanya macam tak banyak…boleh rasa sorang sikit saja…Bulan 5 ni whatsapp dekat saya…untuk tempahan..Tq

  5. Assalamualaikum Admin.. Bole jualkan Buah setoi ni kat saya x.? teringin sangat2 ni. Zaman sekarang dah susah nk jumpa. Kalau ada bole w/a saya Sue +60176110983. terima kasih

  6. Bagi free saja…seminggu dua lagi rasanya dah boleh pos. Sapa yang nak boleh whatsapp admin di talian 01132229401. Tapi tahun ni buah kureng sikit…tak banyak mcam tahun-tahun lepas…Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *