Posted on Leave a comment

Sekolah Terbaik Untuk Anak Lepasan UPSR

Assalamualaikum,

Anak-anak perlu diberi PELUANG untuk belajar dari sistem pendidikan yang terbaik. Buat masa ini salah satu sistem pendidikan terbaik dan yang dapat dikesan adalah SISTEM PENDIDIKAN HOLISTIK SEPADU.

Apakah SISTEM PENDIDIKAN HOLISTIK SEPADU?. Salah satu sekolah yang menggunapakai sistem ini adalah Sekolah Islam ADNI, KL. ( satu-satunya sekolah yang ada di Malaysia dan menggunapakai sistem TERBAIK ini ). Sistem Pendidikan Holistik Sepadu adalah sistem pendidikan yang menyeluruh dalam membentuk dan menghasilkan insan yang berkualiti dan bertakwa. Sayangnya sistem sebegini tidak terdapat di sekolah-sekolah biasa.

Jika anda waris kepada anak-anak di sebelah Utara Semenanjung ( Perlis, Kedah, P.Pinang dan Perak ), SISTEM PENDIDIKAN HOLISTIK SEPADU ini boleh didapati di Maahad Pendidikan Al-Fateh, Kodiang, Kedah. Satu-satunya sekolah yang ada di Utara ini danĀ  yang menggunapakai Sistem Pendidikan Holistik Sepadu dan cara pembelajaranya adalah setanding dengan Sekolah Islam ADNI, KL.

Jika anda selaku waris bagi anak-anak lepasan UPSR, PRA SEKOLAH dan PERINGKAT MENENGAH yang mana berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan sistem pendidikan holistik sepadu ini boleh hubungi:

Pihak Pengurusan Maahad Pendidikan Al-Fateh

En Zaki ( +6019 470 9907 )

Atau boleh hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/viber/telegram/line/call di talian +6019 3222 9401.

Sesi Pengambilan Pelajar Baru

  1. Januari 2015 – Sesi pendaftaran telah dibuka

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

DSC_3272

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *