Posted on

Seluar Jeans Levis Kain Guni

Assalamualaikum dan salam hormat,

Harga sehelai RM 75 dan tidak termasuk kos penghantaran.

Seluar levis ini dibuka secara khusus untuk peminat seluar jeans harga bajet dan yang sepadan dengan kualiti sahaja. Stok agak terhad, kualiti sepadan dengan harga dan tahan lasak ( kain tebal ). Buat masa ini hanya warna biru sahaja yang ditawarkan.

Untuk urusan penghantaran kos sehelai RM 13 sahaja. Sila rujuk gambar di bawah untuk contoh kain dan seluar levis kain guni ( tawaran kerana kualiti bukan kerana jenama ).

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Safety Boot Red Wing 8249Safety Boot Red Wing 8249 Stok baru kasut safety boot red wing 8249 sudah sampai. Berminat untuk tambah koleksi, masej dekat admin sekarang.
  • Jaket Kulit Edisi TerhadJaket Kulit Edisi Terhad Assalamualaikum tuan-tuan da puan-puan, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi, produk terbaru dari saya iaitu jaket kulit tetapi edisi kali ini agak terhad dan siapa cepat dia […]
  • Kasut Futsal Jenama KoolKasut Futsal Jenama Kool Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Ini dia produk terbaru dari saya, kasut futsal jenama kool.Kasut futsal ini boleh diketegorikan sebagai kasut futsal ORI keluaran dari […]
  • Stok Kasut Boot Yang Baru SampaiStok Kasut Boot Yang Baru Sampai Untuk peminat kasut boot + safety. Sesuai untuk urusan kerja dan untuk bergaya.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *