Posted on

Semua Pakat Bercerita Tentang Bitcoin

BTC-projected

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bitcoin adalah port baru untuk tambah income ( ibu cryptocurrency ) sebab itu nama bitcoin semakin hari semakin popular.

Sejarah perjuangan Bitcoin….

BTC-projected

Japan telah menguasainya….

Japan has risen above the U.S. in the worldwide rankings for the largest bitcoinexchange market. The country now accounts for roughly 48 percent of the global market share, reaching a high of 51 percent over the weekend. Chinese traders have already moved to Japan.

Yang telah pun berlaku….dan akan berlaku…

Invest RM5000 bulan 4/2017…….terkini ( ikut tarikh posting ini dimuat naik ) dah jadi RM16,600 dan pernah cecah RM20,000 ribu ( sila kira sendiri berapa ribu dah untung. Teknik beli dan simpan sahaja ) sebelum drop hampir 40% dari harga tertinggi yang pernah dicatatkan ( rujuk poloniex exchange ). Tidak dinafikan, memang sangat menguntung bagi yang tau ambil peluang. Emmmm….untuk rekod rujukan masa depan newbie, harga jangkaan yang bakal terjadi dari pengtaksub bitcoin untuk masa akan datang adalah USD10,000 lebih kurang macam tu laaaa…………emmm, harga Bitcoin akan meroket dan itu harga anggaran selepas meroket. Heeeee….heeeeee dan jangkaan tadi untuk unjuran harga yang akan berlaku bagi tahun 2018/2019. Jika ada bajet berlebihan, elok lahhhh dilaburkan sebahagian darinya ke dalam Bitcoin.

Sekian terima kasih dan selamat celik bitcoin.

P/s: Jika modal kecil, buat group laaaaa 5 ke 6 orang. 1 kepala invest RM5000 ka…..itu haaa caranya yang paling santai. Konsepnya beli dan simpan sahaja, bila dah untung ketat-ketat..jual sebahagian…. apa nak ditunggu lagi kan…..market voletile dan tak perlu risau.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *