Sesi Pembelajaran FB Ads Dan Google Adwords

Assalamualaikum,

Terima kasih kepada Tuan Zahari kerana sudi datang dari jauh nun disana negeri sebelah pantai timur, Terengganu jauh juga tu.

Harap-harap ilmu pengiklanan tadi beroleh hasilnya nanti.

i-unique-looking-for-business-partnersMenu pembelajaran hari ini hanyalah fb ads dan google adwords. Untuk sesi akan datang kita masuk bab SEO dan email marketing pulak. Tema waktu pembelajaran kali ini adalah santai-santai  dan tiada protokol rasmi dan sesi pembelajaran berjalan lancar dengan suasana penuh ceria.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Blog Internet Marketing MalaysiaBlog Internet Marketing Malaysia Langkah seterusnya, kenal pasti platfom marketing yang sesuai. Sebahagianya ada di dalam laman web ini dan boleh baca bila perlu.
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Iklan Di Blog Mesra SEOIklan Di Blog Mesra SEO iklan di blog yang mesra seo, sekali bayar boleh makan untung berkali-kali. Kena cuba cara ini.
  • Teknik Pemasaran Yang MudahTeknik Pemasaran Yang Mudah Assalamualaikum, Teknik mudah dan percuma untuk aktiviti pemasaran. Antara tool yang saya guna adalah blog wordpress + twitter + FB + SEO. Hanya perlu update status melalui blog […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *