Posted on

Sesi Pembelajaran FB Ads Dan Google Adwords

Assalamualaikum,

Terima kasih kepada Tuan Zahari kerana sudi datang dari jauh nun disana negeri sebelah pantai timur, Terengganu jauh juga tu.

Harap-harap ilmu pengiklanan tadi beroleh hasilnya nanti.

i-unique-looking-for-business-partnersMenu pembelajaran hari ini hanyalah fb ads dan google adwords. Untuk sesi akan datang kita masuk bab SEO dan email marketing pulak. Tema waktu pembelajaran kali ini adalah santai-santai  dan tiada protokol rasmi dan sesi pembelajaran berjalan lancar dengan suasana penuh ceria.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Blog Internet Marketing MalaysiaBlog Internet Marketing Malaysia Langkah seterusnya, kenal pasti platfom marketing yang sesuai. Sebahagianya ada di dalam laman web ini dan boleh baca bila perlu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *