Posted on

Siap Sudah Platfom Pengiklanan Online Untuk Makan Besar

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ambil masa sebulan untuk disiapkan. Operasi utamanya untuk tujuan pengiklanan yang boleh makan secara besar dan agresif sahaja.

Kawasan tumpuan dan serangan adalah Google search ( tempat berhimpunya pembeli yang boleh dikatakan 100% tulin ). Konsep yang diaplikasikan adalah ZERO KOS MARKETING dan MAKAN UNTUK JANGKA MASA PANJANG.

Emm sasaran utama bidang properties, kenderaan mewah dan beberapa lagi ketegori lain yang akan di suntik masuk mengikut keperluan sedia ada. Plan pemasaran yang digunapakai adalah content marketing + SEO ( paling best setakat ini, zero kos marketing konsep ).

Siapa yang patut guna cara ini?

  1. Usahawan muda agresif
  2. Pemilik perniagaan

Platfomnya sila rujuk  bahagian sidebar ” BUSINESS TO BUSINESS ACTIVITY. Berapa jumlah kunjungan trafik ke laman web ini yang bernadi perniagaan?. Yang terkini untuk bulan Jan/2015 antara 35k ke 45k sebulan.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *