Posted on

Sidiasah Homestay Kodiang Kedah

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lokasi homestay berdekatan dengan pusat pengajian UUM, UNIMAP, UITM ARAU dan berdekatan dengan pusat shopping Padang Besar, Wang kelian, Bukit Kayu Hitam dan Kuala Perlis.

Lokasi perlancongan yang ada di Kodiang adalah Gua Kerbau dan Gua Batu Putih. Sidiasah homestay hanya berjarak 5 km dari lokasi Gua Kerbau dan Gua Batu Putih ( lokasi menarik untuk aktiviti lasak jelajah gua dan rock climbing ).

Harga homestay: RM 160 sahaja
Kapasiti: 30 orang ( paling selesa 15 orang )

Kemudahan asas:

 1. Tilam dan bantal untuk kelengkapan 30 orang
 2. Ada peti sejuk
 3. Periuk nasi elektrik
 4. TV
 5. Kipas / Penghawa dingin
 6. Internet percuma
 7. Mesin cuci baju
 8. Tempat letak kedenderaaan yang luas
 9. Bedekatan dengan jalan utama Jitra – Kodiang.
 10. Berdekatan dengan UUM, UNIMAP, UITM, Pusat pelancongan Langkawi, Padang Besar, Wang Kelian, Bukit Kayu Hitam, Pekan Jitra dan Pekan Kodiang.

Untuk tempahan secara online: sila klik disini

Jika ada sebarang pertanyaan berkaitan,
sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terim kasih dan selamat bercuti.

Lokasi

 

 

More from my site

 • Cari Homestay Berdekatan UUM, UNIMAP Dan UITM ARAUCari Homestay Berdekatan UUM, UNIMAP Dan UITM ARAU Harga RM160 sahaja dan boleh muat 20 sehingga 30 orang ( rombongan kenduri kahwin ). Kemudahan asas lengkap dan berada dilokasi yang sangat menarik.
 • Bukit Permata Homestay Lumut PerakBukit Permata Homestay Lumut Perak Homestay kapasiti besar dan harga RM 200 sahaja. Lokasi Apartment Bukit Permata, Lumut, Perak dan dekat dengan lokasi percutian yang ada di Lumut.
 • Sungai Petani HomestaySungai Petani Homestay Tempat penginapan bajet untuk keluarga yang ramai. Harga RM 150 sahaja dan lokasi homestay di Taman Desa Bidara. Layanan baguih dan tuan homestay mesra pelanggan.
 • Bajet Homestay Kedah Dan PerlisBajet Homestay Kedah Dan Perlis Cara untuk dapatkan homestay bajet sekitar negeri Kedah dan Perlis. Klik sahaja dekat blog ini dan bagi yang ada homestay dan kurang menonjol di Google search, sila contact pihak admin […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *