Posted on

Sistem Pemasaran Tiga Serangkai

Billionaire

Assalamualaikum dan salam hormat,

SEO + AFFILIATE + DROPSHIPPING. Inilah sistem pemasaran yang akan dipasang. Apa kelebihan yang ada pada sistem pemasaran tiga serangkai ini?.

Ianya alat pemasaran yang akan bekerja untuk suatu tempoh jangka masa panjang yang mana berkeupayaan untuk meningkatkan ROI syarikat apabila sistem ini telah berfungsi secara 100%. Dengan adanya alat ini, kos pemasaran sudah tentu dapat dijimatkan ( kos pemasaran dan pengiklanan adalah kos belum pasti untuk dapat hasil ). Dengan adanya alat ini, kos belum pasti dapat dikurangkan. Mungkin dapat dikurangkan sehingga 60% ke 80% dan mungkin boleh sampai ke 100% ( akan melibatkan proses yang agak ketat ).

Sistem utama berjalan secara 24 jam dan secara online ( kecuali server down ) dan offline bergantung kepada komitmen sistem bantuan berikutnya iaitu dropshipping.

Basic kepada sistem pemasaran ini pihak admin sudah terangkan dekat atas ( sila baca dekat atas ). Kalau rajin boleh hacking, cracking dan developed sendiri sistem tersebut. Part SEO memang agak turf sikit laaaaa…. berbanding lagi 2 sistem sokongan yang perlu ada. Jangan minta admin pasangkan alat ini, kosnya mahal. Untuk satu sistem pemasaran 3 serangkai yang lengkap ini kosnya sekitar RM 30 ribu. Mahal kan?, jadinya buat dan pasang sendiri adalah lebih baik.

Pertanyaan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Sistem ni admin dapat sebab suka hacking, cracking dan R&D.

More from my site

  • Testing Iklan Berbayar Dekat FBTesting Iklan Berbayar Dekat FB Baru-baru ini admin try test buat 1 iklan dekat fb ads menggunapakai kaedah boost post. Respond okay dan admin telah berjaya mengumpul 152 like dalam masa 2 hari ( simpan p laaa, mana tau […]
  • Akal Dan Otak Yang Mana Satu PowerAkal Dan Otak Yang Mana Satu Power Hari ni terfikir pulak bab akal dan otak. Ini semua gara-gara taksub terlampau dengan projek mind bio hacking untuk aktifkan minda ke tahap 100% ( target mau tinggi walaupun saintis […]
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Beli Bitcoin Dan Gunakanya Untuk Sedut Seberapa Banyak Income Selagi TerdayaBeli Bitcoin Dan Gunakanya Untuk Sedut Seberapa Banyak Income Selagi Terdaya Didapati cara diatas sesuai untuk rakyat Malaysia yang terbeban dengan GST dan yang suka menharapkan BRIM......Untuk pemilik hutang PTPTN apa kata buka hati dan minda, cuba buat trade ikut […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *