Posted on

Sistem Pemasaran Untuk Meningkatkan Hasil Jualan

Assalamualaikum dan salam hormat.

Ada satu teknik pemasaran dan teknik ini boleh digunapakai untuk meningkatkan lagi hasil jualan dari yang sedikit ke suatu jumlah yang lebih besar dengan kos yang sedikit.  Nak tahu kisahnya? ( projek untuk mengurangkan kebergantungan kepada format iklan berbayar secara melampau ).

Teknik ini hanya akan dibuka pintunya bila anda sanggup untuk membayar kos yang telah ditetapkan oleh pihak admin. Tidak mahal, dan harga buka RM 5,500.00 sahaja. Target utama adalah pemilik perniagaan yang serius untuk meningkatkan hasil jualan. Bukan semua model perniagaan boleh menggunapakai sistem semacam ini ( apa pun boleh cuba untuk disesuaikan ) dan harap maklum.

Bila guna saja sistem ini, apa akan berlaku?

  1. Bisnes kecil akan dapat hasil jualan seperti bisnes berskala besar.
  2. Tidak perlu pekerja yang ramai untuk dapat hasil jualan yang besar.
  3. Tidak perlu ruangan operasi sebesar stadium, emm luas rumah kedai pun sudah memadai.
  4. Yang paling menarik, boleh beroperasi untuk suatu tempoh jangka masa yang panjang. Selagi dunia internet masih wujud.

Nak tanya sesuatu berkenaan sistem pemasaran yang semacam ini, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Bisnes Tanpa Modal 2016Bisnes Tanpa Modal 2016 Komisen buat masa ini 20%, next 50% dan seterusnya 70%. Buat bisnes tidak perlu modal ni, kena ada ilmu baru nak menjadi. Tak mau try ke?
  • Ikan Bilis Nasi LemakIkan Bilis Nasi Lemak Bekalan ikan bilis yang telah siap diproses tampa kepala dan dibelah dua. Harga sekilo RM 15 dan tidak termasuk kos pos.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *