Posted on

Sistem Tempahan Yang Patut Dimiliki Oleh Pengusaha Homestay

Homestay Reservations Registration Form

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini projek waktu free dan yang telah berjaya disiapkan oleh pihak admin ( sistemnya simple tetapi berkuasa ). Jika ada di antara pengusaha homestay yang berminat untuk menggunapakai sistem yang serupa ini………… jangan malu dan segan, sila  whatsapp / telegram / call pihak admin jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan.

Sistem dibangunkan atas konsep ” mudah, ringkas dan cepat dapat tempahan “.

Kosnya RM 1800 sahaja dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Untuk test sistem secara live, sila rujuk disini http://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa.

More from my site

  • Cara Iklan Yang Tidak BerkesanCara Iklan Yang Tidak Berkesan 3 bulan admin test untuk iklan cara macam apa ntah teknik pun tak tau ni ( platfom online )......heeeee....heeeeeee. Sangat sedih kerana tiada sebarang petunjuk positif untuk dapat sale […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Operasi Menjinakkan FCPOOperasi Menjinakkan FCPO Operasi menjinakkan FCPO sehingga menjadi jinak sejinak-jinaknya.
  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *