Spring Kasut

Assalamualaikum,

Untuk kali ini pihak admin nak jual spring kasut. Bagi yang berminat boleh laaa masej laju-laju dekat pihak admin sebelum kehabisan stok.

Harga kalau sepasang RM 12 sahaja, jika ambil banyak boleh dapat sepasang RM 7.50 dan ini bergantung kepada kuantiti yang hendak ditempah dan harap maklum.

Tempahan secara online, sila klik ruangan hangouts ianya cepat,mudah dan menjimatkan masa atau bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Srping Kasut
Spring kasut, sepasang RM 12
PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

3 thoughts on “Spring Kasut”

  1. ada x jual d sekitar sg buloh, kuala selangor atau seremban, esok sy nk beli utk anak saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *