Posted on

Stok Beg Bundle Bulan Sept

Cluth bundle

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tak dapat yang baru, dapat stok bundle yang original pun jadi laaahhhh. Stok yang selalu ada terdiri dari beg tangan wanita dan juga clutch untuk lelaki-lelaki ganteng. Stok yang akan diberi keutamaan adalah dari Paris, France, Italy dan Japan. Untuk booking stok yang cantik-cantik, berkualiti tinggi, rare dan berjenama kena deposit 50% terlebih dahulu dan bakinya harus dibayar sebelum tempahan dipos keluar. Harga yang diberikan tidak termasuk kos penghantaran. Deposit perlu dan gagal berbuat demikian transaksi akan dianggap tidak pernah berlaku dan harap maklum.

Beg bundle original

Bab kualiti jangan bimbang….

Kualiti dijamin puas hati, tip-top dan pihak admin hanya boleh proses untuk terima order setakat yang ada stok dan yang cukup syarat-syaratnya sahaja. Emmmmmmm………..untuk pakej buka guni baru, pihak admin tak buat pakej tu dan juga permintaan untuk mendapatkan stok dari jenama tertentu juga pihak admin tak buat ( bukan senang punya kerja tu ).

Emmmm koleksi beg yang pernah ada boleh tengok dekat IG admin dialamat “begbundle” atau dekat sini: https://niaga24jam.com/product-category/beg-tangan-bundle-original/

Bab harga…

Harga biasanya bermula dari RM 95 ke RM 600 ++ per-unit ( ikut jenis, kualiti dan jenama beg yang sampai ). Harga boleh dibawa berbincang dan boleh tawar menawar sampai setuju dan biar adil antara dua pihak.

Berkenaan free gifts………

Berkenaan free gitf tu pulak, pembeli yang layak kena ada wallet bitcoin ( tak tau tanya, admin boleh tunjuk caranya ). Tak ada wallet bitcoin semua free gift admin bedal……heeee…heeeeee.

Berminat, sila whatsapp/telegram pihak admin ditalian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016 Dia punya kualiti memang terbaik dan macam tak pecaya saja bahawa semua beg ni adalah beg original bundle.
  • Perniagaan Beg Tangan Dan Clutch OriginalPerniagaan Beg Tangan Dan Clutch Original Emmmmmm.......buka guni dan timbang kilo pihak admin tak buat. Harga ikut kuantiti, kualiti, brands dan juga status barang....Untuk barang rares lagi klassik dan limited edition harganya […]
  • Berniaga Barang BundleBerniaga Barang Bundle Selagi ada nafsu yang pelik-pelik pada sifat manusia, apa pun boleh masuk market ( dadah yang bahaya tu pun boleh buat bisnes, inikan pulak barangan bundle yang original dan lagi rare ).
  • Beg Tangan WanitaBeg Tangan Wanita Koleksi beg tangan wanita dari Paris, France, Italy dan Japan. Semua stok yang ada ketegori bundle gred tinggi ( yang elok-elok belaka ). Stok terhad dan harga boleh dibawa berbincang dan […]
Belajar Trading & Invest Sampai Pandai

Cryptocurrency exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST, SEDUT INCOME dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk terlibat sama?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *