STOK BEG BUNDLE

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok beg bundle berkualiti kembali lagi daaannnnnn ini untuk orang Malaysia sahaja………..Sesiapa dari kalangan peniaga atau pembeli runcit yang berminat untuk mendapatkan stok beg bundle ketegori original dan authentic boleh contact admin yang bertugas.

Stok yang ada semuanya ketegori telah terpilih dan kualiti yang diberi keutamaan adalah 70% ke 90% sahaja. Emmmmmm…….buka guni dan timbang kilo pihak admin tak buat. Harga ikut kuantiti, kualiti, brands dan juga status barang….Untuk barang rare lagi klassik national dan limited edition harganya agak ketat dan yang menusuk kalbu pun adaaa ( mampu tengok, tak mampu beli ). Masih seperti biasa, stok yang diberi keutamaan adalah dari Paris, Japan, France, Italy dan yang terbaru sekali USA.

Konsep random: Stok dipilih mengikut kualiti beg bundle antara 70% sehingga 90% dari 5 lokasi terpilih. Jika tersangkut jenama terentu itu adalah bonus.

Harga seunit: Bermula dari RM110 sehingga RM1800

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

KENAPA PILIH KAMI?...

BARANG ORIGINAL
Semua stok beg bundle adalah original dan authentic.
HARGA BOLEH BINCANG
Harga ikut kuantiti, brand dan kualiti. Boleh bincang sampai puas hati.
ADA JAMINAN
Barang yang diterima, jika ada kerosakkan serius boleh ditukarkan dengan yang baru. Kadang-kadang pihak admin terlepas pandang.
READY STOCK
Semua ready stock dan bukan preorder.
CEPAT DAN PANTAS
Semua tempahan akan diproses seberapa pantas yang boleh.
ADA FREE GIFTS
Tanda terima kasih, setiap pelanggan akan diberi freegifts yang menarik. Emm, no tel pemborong biasanya akan dipamerkan dalam akaun Instagram milik admin untuk tujuan marketing bagi pihak pemborong.

CONTOH STOK BEG BUNDLE

GALERI BARANG BUNDLE

Stok memang banyak, yang ada di dalam tu adalah sebahagian daripadanya sahaja....

CARA PEMBAYARAN

Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"3","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}

CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

TELEGRAM / WHATSAPP
Untuk aktiviti borong dan negotiate disarankan guna cara Ini kerana paling laju dan dapat jimat kos.
ATAU LAWATI KEDAI ONLINE
Untuk aktiviti runcit boleh guna cara ini dan harga boleh markup sendiri, jika okay kira jadi terus..

TESTIMONI TERKINI

Ini sebahagian daripada testimoni terkini dari bekas pelanggan admin. Mereka sentiasa meminati dan rajin bagi support kepada aktiviti bisnes yang berkaitan barangan bundle original. Kebanyakkanya dari kalangan para peniaga kecil-kecilan dan juga peminat fanatik barangan bundle original.

Untuk kes akak ini, dia deposit 50% dari bajet yang dia dah standby sebab kakak ini nak cari stok beg bundle terkini dan high kualiti antara 70% ke 90%.  Bakinya dibayar sebelum barang dipos keluar + kos pos.

Kenapa perlu bayar 50% deposit?.

Untuk lock stok yang cantik-cantik dari terlepas ke tangan buyer lain. Al-maklmlah, stok beg bundle ini limited dan konsepnya cukup mudah " siapa cepat dia dapat “.

Tq.

One thought on “STOK BEG BUNDLE

  1. Kepada bakal pembeli,
    Buat masa ini, tempahan yang diterima berdasarkan kepada kualiti beg bundle antara 70% sehingga 90% dari 5 lokasi terpilih, emmmm untuk tempahan berdasarkan kepda jenama tertentu pihak admin surrender ( sukar untuk penuhi permintaan ). Stok yang ada tidak menentu dan harap maklum tentang hal itu. Tq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *