Posted on

Stok Dr Martens Baru Sampai

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini apa punya design laa, cun juga. Ini lah stok kasut boot Dr Martens yang baru sahaja  diterima oleh pihak admin. Memang cun laa.

Harga RM 310 sahaja dan postage free + free gifts ( stokin dan spring kasut ). Telah sedia maklum kasut boot ini stoknya terhad ( siapa cepat dia yang punya ) dan warna kasut merah cerry.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/wechat/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Kasut Kerja Pejabat Jenama Dr MartensKasut Kerja Pejabat Jenama Dr Martens Harga RM300 sepasang dan pos laju free. Emmmmmm saiz mula dari 40 sampai 44. Kasut Ready stock dan stok kasut dapat dari Vietnam. Kualiti cun dan kasut kalau tak ngam boleh tukar.
  • Kasut Safety Boot 8249Kasut Safety Boot 8249 Kasut safety boot ini stok memang terhad dan harga sepasang + pos laju RM425 sahaja. Dapat Free gifts spring kasut sepasang.
  • Kasut Dr MartensKasut Dr Martens Untuk peminat kasut boot Dr Martens dan orang berduit lebat tidak sesuai order dekat sini. Status kasut adalah baru.
  • Stok Kasut Dr Martens Baru SampaiStok Kasut Dr Martens Baru Sampai Stok kasut Dr Martens untuk bulan 3/2015. Baru sampai dan kos penghantaran percuma.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *