Posted on

Stok Kasut Boot Bulan 8/2015

Stok Kasut Boot Bulan 8/2015

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini sahaja stok kasut boot yang sempat diambil sebelum nilai RM meroket USD1 = RM4.23

Kasut yag ada, tektikal boot dan redwing irish setter dan classic moc biasa. Cadangnya untuk dijual secara borong sahaja dan bagi yang berminat boleh contact pihak admin. Stok yang sampai + dua-dua design dekat 60 pasang. Stok yang sampai pada kali ini tiada kotak rasmi dan harap maklum ( nak jimat kos ).

Sebarang pertanyaan yang berkaitan harga dan tempahan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Modal Bawah RM 500 SahajaModal Bawah RM 500 Sahaja Modal permulaan paling kurang RM500 dan produknya adalah kasut sukan pelbagai guna dan spring kasut. Margin untung sekitar 60% ke 62%. Maklumat lanjut sila rujuk di blog ini.
  • Kasut Red Wing 8875Kasut Red Wing 8875 Stok kasut red wing yang baru sampai, stok terhad dan harga mampu beli. Patern irish setter dan kualiti kasut memang terbaik dan dijamin berkualiti. Pos adalah percuma.
  • Stok Kasut Vans Baru SampaiStok Kasut Vans Baru Sampai Untuk peminat kasut Vans, stok terhad, saiz terhad tetapi kualiti kasut terbaik dan pos laju percuma.
  • Stok Dr Martens Baru SampaiStok Dr Martens Baru Sampai Untuk peminat kasut boot Dr Martens sahaja. Stok terhad dan pos free dan ada free gifts lagi.

One thought on “Stok Kasut Boot Bulan 8/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *