Posted on

Stok Kasut Futsal Baru Sampai

Assalamualaikum,

Stok kasut futsal original jenama leo baru sampai untuk bulan ini. Boleh support untuk tempahan buat masa ini setakat 500 pasang sahaja.

Bagi yang berminat untuk membuat tempahan sila berhubung secara terus dengan pihak admin yang bertugas.

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan berkaitan sila whatsapp / telegram / wechat / viber / sms pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Backpack Harga BorongBackpack Harga Borong Semua backpack ni untuk aktiviti borong sahaja, macam-macam jenis backpack ada.
  • Jersi Bola Second Ori Dan Super AAAJersi Bola Second Ori Dan Super AAA Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Minggu ni jalan-jalan cari produk. Jom tengok apa yang saya jumpa dan rasa macam berkenan saja untuk dipasarkan. Jersi bola second ori dengan […]
  • Peniaga Kasut Futsal Leo Di KLPeniaga Kasut Futsal Leo Di KL Kasut futsal LEO sudah sampai KL. Untuk COD kasut ini sila hubungi peniaga-peniaga yang terlibat. Sila lihat senarainya disini.
  • Perniagaan DropshippingPerniagaan Dropshipping Mari belajar asas perniagaan dropshipping. Ianya mudah, tidak perlu modal yang besar dan risiko kerugian adalah rendah.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *