Stok Kasut Redwing, Tektikal Boot Delta, Magnum, DrMartens Dan Juga Backpacker

Assalamualaikum dan salam hormat,

Info berguna untuk para peniaga yang berminat untuk mendapatkan stok harga borong bagi kasut boot, kasut tektikal dan backpacker.

Stok yang baru sampai untuk bulan ini iaitu kasut Red Wing 9111, kasut tektikal boot jenama Delta, Magnum, 511 dan kasut Dr Martens. Untuk borong backpacker jenama Karimor dan Deuter saiz 20L hingga 18L pun ada.

Stok tambahan yang turut sampai untuk aktiviti runcit pada kali ini adalah kasut Vans ( untuk aktiviti runcit sahaja ).

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Backpacker untuk borong sahaja. Minimun tempahan 25 biji.

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Borong kasut sukan, boot dan beg bundle originalBorong kasut sukan, boot dan beg bundle original Lambat kena tinggai. Produk laku keras dan tinggi permintaan. Margin untung boleh mencecah sehingga 20% ke 80%. Stok untuk kegunaan […]
  • Kasut Red Wing 8875Kasut Red Wing 8875 Stok kasut red wing yang baru sampai, stok terhad dan harga mampu beli. Patern irish setter dan kualiti kasut memang terbaik dan dijamin […]
  • Stok Kasut Tektikal Boot Magnum Dan DeltaStok Kasut Tektikal Boot Magnum Dan Delta Kasut tektikal boot jenama Magnum dan Delta untuk kegunaan rasmi abang bikers. Kualiti memang terbaik dan harga mampu beli.
  • Kasut Dr MartensKasut Dr Martens Untuk peminat kasut boot Dr Martens dan orang berduit lebat tidak sesuai order dekat sini. Status kasut adalah baru.

One thought on “Stok Kasut Redwing, Tektikal Boot Delta, Magnum, DrMartens Dan Juga Backpacker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *