Stokin kesihatan Klife

Khusus untuk Tuan-tuan/Puan-puan yang sering mengalami masaalah sakit dibahagian kaki.Stokin kesihatan Klife ini merupakan stokin kesihatan inframerah yang dapat membantu meningkatkan kesihatan, kadar metabolisma dan peredaran darah.Semua bahan yang terkandung dalam stokin kesihatan Klife ini diimport dari negara Jepun.

Apakah fungsi utama stokin kesihatan ini? diantara fungsi-fungsinya adalah:

  • Dapat mengurangkan sakit sendi dan lenguh-lenguh kaki
  • Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi serta gout
  • Bertindak sebagai refleksologi kepada kaki
  • Sesuai untuk mereka yang banyak berdiri dan berjalan dan banyak lagi

Anda semua tidak perlu bimbang tentang kualiti produk yang ditawarkan ini.Ianya telah terbukti berkesan ramai yang telah mencuba Stokin kesihatan ini.Dekat bawah ini ada disertakan sedikit rujukan atau testimoni pengguna Stokin kesihatan Klife ini:

STOKIN KESIHATAN KLIFE
[nggallery id=24]

 

Nurhasyimah, 28. AMPANG
Saya menghidap plantar faciitis(sakit pada bahagian tumit setiap kali bangun pagi dan juga dari duduk dalam jangkamasa lama,more info = http://www.arthroscopy.com/sp09001.htm) pada tumit kiri saya sejak dari tahun 2006. Saya pernah mendapat beberapa rawatan di klinik swasta.Pada mulanya doktor hanya memberi ubat tahan sakit. Tetapi pada Jun 2007 tumit kanan saya mengalami plantar faciitis juga.Lantas doktor telah menyuntik kedua-dua tumit saya dengan sejenis ubat.Tumit saya pulih,tetapi hanya bertahan selama 4 bulan.Tumit saya sakit semula seperti dahulu. Saya ingin mendapatkan suntikan itu lagi tapi doktor tidak menyarankannya kerana suntikan itu tidak boleh terlalu kerap kerana akan mengakibatkan lumpuh pada bahagian kaki. Terpaksalah saya menahan sakit ini tanpa apa2 ubatan,cuma melakukan senama ringan khas utk Plantar Faciitis ini. Pada bulan April 2009 saya telah diperkenalkan FiR Health Sock ini oleh adik saya. Saya pun mencuba stokin ini dan hari demi hari saya rasakan yang sakit tumit saya ini semakin berkurangan sehinggalah pada hari ini,95% sakit tumit saya ini telah pulih.Saya akan terus memakai stokin ini walaupun telah pulih seterusnya. Memandangkan saya sedang mengandung,stokin ini akan menjadi teman harian saya sehinggalah habis berpantang nanti,insyaAllah…

ROSIDI, 30. puchong
masalah saya tapak kaki sering kebas-kebas dan lutut lenguh bila malam hari ( waktu sejuk ). alhamdulillah selepas memakainya dalam masa 1/2jam kebas di kaki tiada lagi begitu juga dengan lutut.

Dan ramai lagi yang tidak dapat disiarkan disini.Ingin tahu kesan sebenar stokin kesihatan Klife ini ? cara yang paling mudah adalah Tuan-tuan/Puan-puan kena mencubanya sendiri.Jika berminat untuk mendapatkan produk dari Klife yang sedang di promosikan ini mudah sahaja.Ada banyak cara, Tuan-tuan/Puan-puan boleh dapatkanya disini atau dapatkan sendiri dari pengedar  Klife yang sah.Jika ingin membeli terus secara online disini Tuan-tuan/Puan-puan boleh klik saja dekat imej promosi menjadi ahli yang ada dibawah tu :

Mudah sahaja, tak perlu pergi jauh-jauh untuk dapatkan Stokin Kesihatan Klife ini.Harganya tak mahal cuma RM 42.00 sahaja untuk semenanjung Malaysia dan bagi Sabah/Sarawak RM 48.00. sahaja.Jika berminat sila buat tempahan sekarang..

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

54 thoughts on “Stokin kesihatan Klife”

  1. salam..nak tanya….rm 42 ni sepasang ker…?

    kalau nak beli camne…?

    kat uum ni ade mesin transfer cimb n bank islam jer….

  2. Sila baca dekat email.Harga tu untuk sepasang.UUM tu dekat dengan rumah saya ja.kalau berminat tungu dekat kedai cendoi bawah titi dekat pekan changloon.

  3. saya nak tanya kalau beli untuk 2 pasang xada discount ke??dekat terengganu or penang kat mane nak dapatkan stokin tu erk??anta kat email saye secepat mungkin boleh..terima kasih

  4. Salam. agak berminat utk dptkan stokin ni. camana kalo nak order. kalau sy di changlun, camana nak beli (kalau boleh tak nak beli online)

  5. salam…nak tanya ni tentang stokin refleksologi ini..berapakah harganya?

    sekiranya saya ingin mengambil dalam kuantiti yang banyak berapakah harga yang saya boleh dapat? bolehkah wk hubungi saya secepat mungkin.saya perlu menjalankan survey harga..sekiranya harga yang pihak wk tawarkan lebih murah dari tempat lain saya boleh ambil dari wk sahaja. tolong hubungi telefon saya iaitu 013-5937717 (ida)

    tima kasih.. saya perlukan jawapan dalam kadar segera…
    email je pun ok..xperlu col pun xpe..just email sy..sbb skunk ni klu msg mmg sy xdpt nk reply sbb xkuar nk tpup…tq…i need list of price scptnye..klu blh sok..

    n klu nk jdi supplier brapa hrganya yg sy blh dpt?

    stokin ni jenama apa?

  6. daftar terus jadi usahawan. Caranya mudah sahaja beli barang dari syarikat ikut kuantiti yang telah ditetapkan dan Tuan akan jadi usahawan secara semulajadi…

  7. salam. sya ada beberapa soalan utk stokin k life ni. bgaimna cra penjagaan stokin ini? berapa jngka masa yg perlu dipakai? adkh boleh memakainya ketika bersukan?

  8. Salam , sudah semestinya ada. Tapi lokasi saya tak pasti dimana. Cara paling senang beli melalui online sahaja.. Order dekat saya pun boleh RM48 sepasang.

  9. salam, nak tanya, stokin klife ni boleh digunakan oleh org mengandung atau tgh berpantang tak?

  10. dimana boleh saya beli stokin k life ni.saya berada di sarawak dan ingin membelinya untuk kegunaan sendiri dan ahli keluarga yang lain.

  11. saye berminat dengan stokin nie… lau beli dua pasang dapat diskoun x? saye KL sentul. nak anto by pos ker..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *