Posted on

Supaya Tidak Tersesat

Buang duit untuk menuntut ilmu, rasanya lebih baik dari buang duit untuk bayar bulanan kereta dan motorsikal yang mahal-mahal ( besi akan tetap berkarat, tetapi tidak pada ilmu ).

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Sistem Tempahan Untuk Pengusaha Homestay, Catering, Car Rental Dan Wedding PlannerSistem Tempahan Untuk Pengusaha Homestay, Catering, Car Rental Dan Wedding Planner Sistem di atas berkonsepkan " MUDAH, RINGKAS dan CEPAT DAPAT TEMPAHAN ". Tinggal lagi fokus secara agresif kepada kerja-kerja yang melibatkan marketing sahaja yang perlu dipertingkatkan […]
  • Beg Tangan WanitaBeg Tangan Wanita Koleksi beg tangan wanita dari Paris, France, Italy dan Japan. Semua stok yang ada ketegori bundle gred tinggi ( yang elok-elok belaka ). Stok terhad dan harga boleh dibawa berbincang dan […]
  • Whatsapp problem, sila guna telegramWhatsapp problem, sila guna telegram Memandangkan aplikasi whatsapp ada masalah ( notification error ), sila guna aplikasi telegram sebagai alternatif terbaik untuk berhubung dengan pihak admin niaga24jam.com.
  • Tak Suka Kena ComplainTak Suka Kena Complain Kalau ada orang complain dan kritik pedas-pedas cakap alhamdulilah, kerana dia telah mengingatkan sesuatu yang sepatutnya buat kita. Tidak ada tapi..
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *