Posted on

Tak Rugi Kalau Pasang Sistem Kedai Online

Assalamualaikum dan salam hormat,

Selama ini jika berniaga secara online ramai yang tumpang FB, INSTAGRAM, BLOGSPOT, TWITTER, MUDAH dan banyak lagi platfom lain yang diberikan secara percuma.

Peringkat mula rasanya okay juga, jika guna platfom orang lain punya. Kenapa?, untuk jimatkan kos pengurusan. Al-maklumlah bisnes baru nak mula. Jika dapat berjimat sana-sini kan dah baguih tu. Tetapi sampai bila?

Tahun pertama, tahun kedua okay lagi. Bila masuk tahun ketiga elok pasang laman web, blog atau kedai online sendiri. Untuk apa? untuk naikkan brand sendiri supaya perniagaan boleh pergi lebih jauh. Sebelum perniagaan terjejas akibat perubahan polisi platfom tumpang, lebih baik sediakan platfom sendiri.

Mahal ke? Yang admin selalu pasang kebanyakkanya di bawah kos RM500 ( peringkat asas ). Kos ini jika dibandingkan dengan kos untuk membuka kedai secara offline bezanya berkali-kali ganda banyaknya.

Bertindak sebelum terkena polisi pelik platfom tumpang. Untuk belajar bagaimana pasang sistem milik sendiri, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Perniagaan Di Musim Kegawatan EkonomiPerniagaan Di Musim Kegawatan Ekonomi Tidak perlu risau jika kena buang kerja. Mulakan langkah baru sebagai peniaga internet. Basic perniagaan boleh baca dekat blog ini.
  • Antara Lokasi Terbaik Untuk Belajar Ilmu Perniagaan Internet Secara PercumaAntara Lokasi Terbaik Untuk Belajar Ilmu Perniagaan Internet Secara Percuma Jangan asyik....asyik....asyik dok tanya kenapa sale tidak bertambah. Salah satu darinya kerana teknik persaingan untuk marketing juga telah berubah, cuma kita saja yang lambat tangkap hal […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *